Vrijwilliger worden?

——————————————————————————————————————–

Alle vacatures op een rij:

Medisch Begeleider

Chauffeur

Wenscoordinator

Administratief & Organisatorische duizendpoot

HR Afdeling

bestuurslid

Diverse marketing & promotie functies

——————————————————————————————————————–

Iedereen die meewerkt aan het mogelijk maken van wensen bij WensenAmbulance Noord-Holland, doet dat geheel belangeloos. Met elkaar vormen we een gemotiveerde en gevarieerde groep mensen. Van de vrijwilligers die zorgen dat de Ambulances altijd in topconditie verkeren, de wens coördinatoren, vrijwilligerszaken regelen, en natuurlijk de Teams die op stap gaan met onze wensvragers en hun familie.

Zonder vrijwilligers is er geen WensenAmbulance.

Om je een indruk te geven wie in aanmerking komen voor de functie van Medisch Begeleider of Chauffeur op de WensenAmbulance kun je hieronder vast meer informatie vinden (klik op de oranje tekst).

Medisch Begeleider

Chauffeur

Mocht je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd zijn, stuur dan een E mail met je CV en motivatie naar: vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl. We sturen je dan meer informatie over de organisatie van de WensenAmbulance en laten je weten of je in aanmerking komt. De voorkeur wordt gegeven aan kandidaten die tevens geïnteresseerd zijn om een organisatorische rol op zich te nemen.

Overige Vrijwilligers:

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers op andere posities om onze organisatie verder te versterken. Je kunt daarbij denken aan activiteiten zoals:

Wenscoordinatoren: de spin in het web van de WensenAmbulance organisatie. Zij zijn degenen die als eerste beoordelen of en hoe we een wens kunnen organiseren, je leest hier meer over deze rol:

Wenscoordinator

Organisatorische functies:

Dat zijn er veel en we hebben grote behoefte aan meer collega vrijwilligers in diverse rollen bijvoorbeeld ten behoeve van:

  • Administratief & Organisatorische functies.
  • Het opzetten van fundraising campagnes m.b.v. social media
  • Het verder benutten van Linkedin, en daarmee in contact komen met bedrijven die de WensenAmbulance materieel of finanncieel willen ondersteunen
  • Het ondersteunen op ICT gebied. Share Point, WordPress (SEO), etc.
  • Het organiseren van evenementen om de WensenAmbulance meer bekendheid te geven.
  • Het opzetten en ontwikkelen van een HR Afdeling.
  • Het aanwezig zijn op Open dagen van diverse organisaties, zoals brandweer, Reddingsbrigade etc., waar de WensenAmbulance aanwezig is.
  • Het verzorgen van presentaties op scholen, ziekenhuizen, bedrijven etc. over het werk van de WensenAmbulance

Is dit iets wat je aanspreekt? Ben je flexibel en heb je een halve dag of avond per week waarop je tijd hebt om aan dit soort acties en activiteiten te werken? Stuur een mail met je CV, waar je interesse ligt en waar je goed in bent. Dan kijken we samen of er iets is binnen de organisatie dat bij je past.

Bestuurslid:

Ook zijn er op dit moment twee vacatures voor bestuursleden van de stichting WensenAmbulance Noord-Holland:

bestuurslid


Je kunt je aanmelden op onderstaand E mail adres voor een de functies:

vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl

________________________________________________________________________________________________________________