Wens Coördinator

Kern van deze rol:

Werk je als verpleegkundige en ben je BIG geregistreerd?

Vind je het leuk zaken te organiseren en ben je communicatief vaardig en stressbestending? En wil je in je vrije tijd veel betekenen voor patiënten die terminaal of chronisch ziek zijn? Dan zijn we op zoek naar jou, om ons team van Wens Coördinatoren te versterken. Je doet dit werk vanuit huis en uitsluitend op momenten dat het in jouw planning past.

Wanneer een wensaanvraag binnenkomt, dan begint de klok te tikken. Vaak is er niet veel tijd om een wens voor te bereiden, omdat de meeste wensvragen een terminale patiënt betreffen. Er wordt direct afgestemd tussen de wenscoördinatoren wie er in de gelegenheid is om de betreffende wensvraag op te pakken en als de wensvraag aan alle criteria voldoet dan wordt de wens opgepakt.

Contact opnemen met de behandelend arts en zorginstelling waar de patiënt verblijft, overleg met de familie wat wel en niet mogelijk is, een team van vrijwilligers samenstellen dat de wens gaat rijden, alles regelen om de wens daadwerkelijk te kunnen uitvoeren. Dat kan gaan van overleg met een gemeente over toegang tot bepaalde plekken, tot aan organiseren hoe een patiënt die uitsluitend per brancard vervoerd kan worden, met hulp van de brandweer naar zijn of haar woning getakeld kan worden om voor een laatste keer nog een keer met de familie in zijn of haar woonkamer te zitten waar je je leven lang hebt gewoond.

Een ontzettend leuke functie. 3 – 4 x per maand pak je een wens op. En ben jij de spil van onze organisatie in het uitvoeren van die ene laatste wens van een – vaak- terminale patiënt, voor wie deze dag onvergetelijk gaat zijn. En ook voor de familie van de patiënt overigens.

Wat vragen we:

Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest

Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie

Handig in het gebruik van computersystemen zoals Excel en Outlook

Stressbestendig, medisch opgeleid, goed organisatievermogen

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Je ziet ze hier: Wenscoordinatoren

Allemaal hebben we hetzelfde doel. Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

Interesse?

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op via: vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie en je persoonlijke informatie (bij voorkeur in een cv). Vermeld in elk geval je BIG registratie nummer.
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.