Wens Coördinator

Werk je als verpleegkundige ben je BIG geregistreerd en vind jij het leuk om ons team te komen versterken?

We werken alleen (vanuit huis) maar toch ook veel samen. Met elkaar pakken we de binnenkomende wensaanvragen op. Overleggen wat de beste aanpak is en verdelen de wensaanvragen, zodat iedereen zelf kan bepalen hoe hij of zij de tijd indeelt. Een ontzettend leuk team, en we kijken er naar uit om nog een enthousiaste wens coördinator welkom te heten !

Kern van deze rol:

Vind je het leuk zaken te organiseren en ben je communicatief vaardig en stressbestending? En wil je in je vrije tijd veel betekenen voor patiënten die terminaal of chronisch ziek zijn? Dan zijn we op zoek naar jou, om ons team van Wens Coördinatoren te versterken. Je doet dit werk vanuit huis en uitsluitend op momenten dat het in jouw planning past.

Wanneer een wensaanvraag binnenkomt, dan stem je met je collega wens coördinatoren af, wie de wens oppakt. Vaak doe je dat met z’n tweeën, zodat je je eigen tijden kunt bepalen maar er altijd iemand beschikbaar is voor vragen. Het is ook vaak prettig om even samen te overleggen wat de juiste aanpak is.

Vervolgens ga je contact opnemen met de behandelend arts en zorginstelling waar de patiënt verblijft, overlegt met de familie wat wel en niet mogelijk is, jet stelt een team van vrijwilligers samen dat de wens gaat rijden, en regelt alles om de wens daadwerkelijk te kunnen uitvoeren. Dat kan gaan van overleg met een gemeente over toegang tot bepaalde plekken, tot aan organiseren hoe een patiënt die uitsluitend per brancard vervoerd kan worden, met hulp van de brandweer naar zijn of haar woning getakeld kan worden om voor een laatste keer nog een keer met de familie in zijn of haar woonkamer te zitten waar je je leven lang hebt gewoond.

Een ontzettend leuke functie. 2 – 3 x per maand pak je een wens op. En ben jij de spil van onze organisatie in het uitvoeren van die ene laatste wens van een – vaak- terminale patiënt, voor wie deze dag onvergetelijk gaat zijn. En ook voor de familie van de patiënt overigens.

Wat vragen we:

Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest

Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie

Handig in het gebruik van computersystemen zoals Excel en Outlook

Stressbestendig, medisch opgeleid, goed organisatievermogen

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers.

Allemaal hebben we hetzelfde doel. Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

Interesse?

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op via: vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie en je persoonlijke informatie (bij voorkeur in een cv). Vermeld in elk geval je BIG registratie nummer.
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.