Vrijwilliger Chauffeur of Verpleegkundige

Kern van deze rol:

De WensenAmbulance Amsterdam draait op vrijwilligers, zonder de vrijwilligers is er geen WensenAmbulance. Onze ca. 140 vrijwillige verpleegkundigen en chauffeurs gaan ruim 100 keer per jaar op pad met een patiënt en familie en vrienden om een laatste wens mogelijk te maken. Om dat alles mogelijk te maken is de WensenAmbulance Amsterdam volledig afhankelijk van donaties. Er worden geen subsidies ontvangen.

Werk je bij een ambulancedienst, ben je verpleegkundige, brandweerchauffeur of politieagent? En wil je in je vrije tijd veel betekenen voor patiënten die terminaal of chronisch ziek zijn? Word dan vrijwilliger van de WensenAmbulance als chauffeur of verpleegkundige.

Tijdens het rijden met de WensenAmbulance ontmoet je andere vrijwilligers, met wie je ervaringen kunt uitwisselen.

Wil je vrijwilliger worden? We zijn op zoek naar:

  • ambulance chauffeurs
  • ambulance verpleegkundigen
  • VIG-ers en verpleegkundige op de zorgambulance
  • verpleegkundig centralisten
  • oud Ambulancechauffeurs en -verpleegkundigen
  • (gespecialiseerd) verpleegkundigen werkzaam in het ziekenhuis, hospices of thuiszorg
  • brandweerchauffeurs
  • politieagenten

Wat vragen we:

Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest

Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie

Bij voorkeur een aantal keren per jaar een dag beschikbaar.

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Allemaal hebben we hetzelfde doel.  Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

De dankbaarheid en waardering van onze cliënten dat is het waar het om gaat.

Interesse? 

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op via: info@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie en je persoonlijke informatie (bij voorkeur in een cv). Vermeld in elk geval (indien van toepassing) je Rijbewijs (type), BIG registratie nummer, datum van je EHBO diploma en datum reanimatiecertificaat.
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.