Vrienden van WensenAmbulance Noord-Holland

Word ook vriend van de Stichting WensenAmbulance Noord-Holland!

Als vriend van de Stichting WensenAmbulance Noord-Holland steunt u ons door middel van een donatie van EURO 9,- per kwartaal. U maakt met uw donatie bovendien kans op mooie prijzen, elk kwartaal !

klik op de foto hieronder

Stichting WensenAmbulance Noord-Holland is volledig afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Wij hebben geen betaalde medewerkers in dienst. Alle wensen worden gratis uitgevoerd.

U maakt met uw bijdrage meer wensen mogelijk en kunt er van verzekerd zijn dat uw geld goed besteed wordt. Wij zijn niet alleen een ANBI stichting maar hebben tevens een CBF erkenning.

Door middel van uw deelname kunnen wij nog meer wensen vervullen voor terminale en chronisch zieke patiënten. Een gemiddelde wens kost EURO 250,- . Wij maken bijvoorbeeld kosten voor brandstof, verzekering, afschrijving van de ambulances, medische hulpmiddelen, onderhoud etc.

Wilt u ook vriend worden? Dat kan eenvoudig, wanneer u hier klikt, dan wordt u doorgestuurd naar ons registratiesysteem waar u zich kunt aanmelden. Als vriend van de WensenAmbulance Noord-Holland bent u tevens automatisch deelnemer aan onze loterij met elk kwartaal een trekking.

Voor slechts EURO 9,- per kwartaal:

  • Maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen
  • Ontvangt u onze halfjaarlijkse nieuwsbrief
  • Wordt u 1 x per jaar uitgenodigd voor een evenement met de vrienden van de WensenAmbulance

U kunt natuurlijk ook meer doneren elk kwartaal. U ontvangt dan meerdere loten elk kwartaal en maakt dus meer kans op een van de vele prijzen.