Vrijwilliger Promotie Activiteiten 

Kern van deze rol:

De WensenAmbulance Amsterdam draait op vrijwilligers, zonder de vrijwilligers is er geen WensenAmbulance. Onze ca. 140 vrijwillige verpleegkundigen en chauffeurs gaan ruim 100 keer per jaar op pad met een patiënt en familie en vrienden om een laatste wens mogelijk te maken. Om dat alles mogelijk te maken is de WensenAmbulance Amsterdam volledig afhankelijk van donaties. Er worden geen subsidies ontvangen.

Dat betekent dat een belangrijk onderdeel van de Werkgroep Marketing & Promotie is, om de bekendheid van de stichting WensenAmbulance Amsterdam in de provincie Noord-Holland te vergroten.

We verzorgen lezingen en presentaties op scholen en aan groepen belangstellenden. Dat is om instanties te informeren over de mogelijkheden ten behoeve van hun patiënten (hospices, verzorgings- en ziekenhuizen etc.) en ook zijn er presentaties die gericht zijn op fondsenwerving.

Naamsbekendheid genereren voor de fondsenwerving door o.a. het plaatsen van berichten op social media, dat wordt door onze groep Marketing & Promotie vrijwilligers gedaan.

Doel van deze rol:

Er zijn veel verschillende zaken die deze werkgroep oppakt.

Je kunt zelf aangeven wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Presentaties geven op een school?  Een leuke tekst voor social media schrijven? Het organiseren van een bijeenkomst of een open dag?

Of misschien ben je heel goed in fundraising en vind je het leuk om dat op te pakken.

Wie wat doet wordt in onderling overleg afgestemd en veel gebeurt in samenwerking met elkaar.

Waar wordt jouw plek in de organisatie:

De medewerker(s) Marketing & Promotie, werken samen met elkaar in de werkgroep Marketing & Promotie. Deze wordt geleid door een coördinator. Het werk gebeurt deels vanuit je eigen huis, maar als je het fijner vindt om op een andere plek te werken, dan ben je welkom op ons kantoor. Het aantal dagdelen dat je hieraan besteedt, stem je in af met de coördinator vrijwilligerszaken. 

Wat vragen we:

  • Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie
  • Bij voorkeur een aantal uren per week beschikbaar (kan ook in de avonduren/ weekend en is in overleg in te delen)

 Opleiding en ervaring:

  • Enige ervaring in een marketing & promotie functie is handig
  • Bij voorkeur enige kennis van de zorgsector 

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Allemaal hebben we hetzelfde doel.  Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

Je leert werken met ons ICT-systeem en met Word, Excel en Teams als je dit nog niet beheerst.

De dankbaarheid en waardering van onze cliënten dat is het waar het om gaat.

 Interesse? 

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op met: Rob Kool: rkool@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie en je persoonlijke informatie (bij voorkeur in een cv).
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.