Organisatorische & administratieve duizendpoot

Kern van deze rol:

De WensenAmbulance Amsterdam draait op vrijwilligers, zonder de vrijwilligers is er geen WensenAmbulance. Onze ca. 140 vrijwillige verpleegkundigen en chauffeurs gaan ruim 100 keer per jaar op pad met een patiënt en familie en vrienden om een laatste wens mogelijk te maken.

Dat stelt vanzelfsprekend hoge eisen aan onze vrijwilligers. In een geautomatiseerd systeem worden de competenties van de vrijwilligers bijgehouden, zodat zij makkelijk gekoppeld kunnen worden aan het uitvoeren van een nieuwe wens.

Doel van deze rol:

Het actueel houden van het overzicht waarin de competenties van alle vrijwilligers zijn opgenomen. Met onder andere rijbewijs, opleidingen/trainingen, BIG registratie en het aantal uitgevoerde wensen.

Vervolgens wordt aan de vrijwilliger bijvoorbeeld een aanvullende training of opleiding aangeboden. Dat alles dient zorgvuldig geadministreerd te worden, zodat het overzicht op de inzetbaarheid van de vrijwilligers duidelijk en actueel blijft. Om de competenties van de vrijwilligers op niveau te houden, worden er regelmatig bijeenkomsten/trainingsavonden verzorgd.

De medewerkers uit de werkgroep vrijwilligers houden de administratie op orde in ons geautomatiseerde systeem en als je het leuk vindt kun je ook meehelpen met het organiseren van de verschillende bijeenkomsten.

Het betreft een leuke rol waarin je zelf kunt aangeven waar je voorkeur naar uit gaat. Uiteindelijk wordt het resultaat met elkaar bereikt.

Waar wordt jouw plek in de organisatie:

De medewerker(s) uit de werkgroep vrijwilligers administratie & organisatie, werken samen met de andere vrijwilligers in deze werkgroep. Deze wordt begeleid door de coördinator vrijwilligerszaken. Het werk gebeurt grotendeels vanuit je eigen huis, maar als je het fijner vindt op een andere plek te werken, dan ben je ook op ons kantoor welkom. Het aantal dagdelen dat je hieraan besteedt, stem je af met de coördinator. 

Wat vragen we:

  • Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Enig gevoel voor administratie of leergierig om zichzelf hierin te ontwikkelen
  • Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie
  • Bij voorkeur een aantal uren per week beschikbaar (kan ook in de avonduren/ weekend en is in overleg in te delen) 

Opleiding en ervaring:

Bij voorkeur:

  • een administratieve achtergrond
  • ervaring met het werken met een geautomatiseerde administratie
  • enige kennis van de zorgsector 

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Allemaal hebben we hetzelfde doel.  Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

Je leert werken met ons ICT-systeem en met Word, Excel en Teams als je dit nog niet beheerst.

De dankbaarheid en waardering van onze cliënten dat is het waar het om gaat.

Interesse? 

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op met: Caroline McCarthy: cmcarthy@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie en je persoonlijke informatie (bij voorkeur in een cv). We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.