Administratief & Organisatorisch Vrijwilliger

Kern van deze rol:

De WensenAmbulance Noord-Holland draait op vrijwilligers, zonder de vrijwilligers is er geen WensenAmbulance. Onze ca. 120 vrijwillige verpleegkundigen en chauffeurs gaan ruim 250 keer per jaar op pad met een patiënt en familie en vrienden om een laatste wens mogelijk te maken.

Dat stelt vanzelfsprekend hoge eisen aan onze vrijwilligers. In een geautomatiseerd systeem worden de competenties van de vrijwilligers bijgehouden, zodat zij makkelijk gekoppeld kunnen worden aan het uitvoeren van een nieuwe wens.

Ook worden er jaarlijks diverse opleidings- en bijscholingsavonden georganiseerd voor de vrijwilligers, om deze competenties op peil te houden.

Dan zijn er ook nog diverse evenementen die wij elk jaar organiseren waar onze vrijwilligers bij betrokken worden en zijn er logistieke processen (kleding, zuurstof, medicatie, etc.) die georganiseerd moeten worden.

Verschillende rollen binnen de Werkgroep Vrijwilligers:

We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers binnen deze werkgroep.

Vind je het leuk om administratief & organisatorische zaken op te pakken, gedurende een paar uur per week. Dan vertellen we je graag meer.

Ben je een liefhebber van Excel en het opzetten van overzichten en het bij houden daar van, ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Je gaat samen werken met Ellen Berghorst en Tamara Abbekerk. Je werkt niet alleen, samenwerking is wat het leuk maakt.

Waar wordt jouw plek in de organisatie:

Deze rol is onderdeel van de werkgroep Vrijwilligerszaken en valt onder begeleiding van de coördinator Vrijwilligerszaken. De medewerkers uit deze werkgroep hebben veel contact met de uitvoerende vrijwilligers en ook met vrijwilligers uit andere werkgroepen binnen de organisatie zoals wenscoördinatie en ICT werkgroepen. Het werk gebeurt grotendeels vanuit je eigen huis, maar als je het fijner vindt op een andere plek te werken, dan ben je ook op ons kantoor welkom.

Wat vragen we:

  • Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van Excel en bij voorkeur Sharepoint
  • Enig gevoel voor administratie of leergierig om zichzelf hierin te ontwikkelen
  • Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie
  • Bij voorkeur een aantal uren per week beschikbaar (kan ook in de avonduren/ weekend en is in overleg in te delen) 

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Allemaal hebben we hetzelfde doel.  Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen. De dankbaarheid en waardering van onze cliënten dat is het waar het om gaat.

Interesse? 

Wil je meer informatie over deze rol of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op met Caroline McCarthy, coördinator Vrijwilligerszaken, via vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl Bij aanmelding ontvangen we graag je CV. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.