Wensenambulance Noord-Holland

Nog één keer…

Diverse marketing & promotie functies

De WensenAmbulance Noord-Holland draait op vrijwilligers, zonder de vrijwilligers is er geen WensenAmbulance. Onze ca. 140 vrijwillige verpleegkundigen en chauffeurs gaan ruim 100 keer per jaar op pad met een patiënt en familie en vrienden om een laatste wens mogelijk te maken. Om dat alles mogelijk te maken is de WensenAmbulance Noord-Holland volledig afhankelijk van donaties. Er worden geen subsidies ontvangen.

Dat betekent dat een belangrijk onderdeel van de Werkgroep Marketing & Promotie is, om de bekendheid van de stichting WensenAmbulance Noord-Holland in de provincie Noord-Holland te vergroten.

We verzorgen lezingen en presentaties op scholen en aan groepen belangstellenden. Dat is om instanties te informeren over de mogelijkheden ten behoeve van hun patiënten (hospices, verzorgings- en ziekenhuizen etc.) en ook zijn er presentaties die gericht zijn op fondsenwerving.

Naamsbekendheid genereren voor de fondsenwerving door o.a. het plaatsen van berichten op social media, dat wordt door onze groep Marketing & Promotie vrijwilligers gedaan.

Diverse marketing activiteiten waar we versterking kunnen gebruiken zijn:

  • Het opzetten van fundraising campagnes m.b.v. social media
  • Het ondersteunen van particulieren met behulp van digitale tools, om fundraising evenementen op te zetten
  • Het verder benutten van Linkedin, en daarmee in contact komen met bedrijven die de WensenAmbulance materieel of finanncieel willen ondersteunen
  • Het organiseren van evenementen om de WensenAmbulance meer bekendheid te geven.
  • Het aanwezig zijn op Open dagen van diverse organisaties, zoals brandweer, Reddingsbrigade etc., waar de WensenAmbulance aanwezig is.
  • Het verzorgen van presentaties op scholen, ziekenhuizen, bedrijven etc. over het werk van de WensenAmbulance

Is dit iets wat je aanspreekt? Ben je flexibel en heb je een halve dag of avond per week waarop je tijd hebt om aan dit soort acties en activiteiten te werken? Stuur een mail met je CV, waar je interesse ligt en waar je goed in bent. Dan kijken we samen of er iets is binnen de organisatie dat bij je past.

Wat vragen we:

  • Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Bij voorkeur een aantal dagdelen per week beschikbaar (kan ook in de avonduren of weekend in overleg)

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Allemaal hebben we hetzelfde doel.  Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

De dankbaarheid en waardering van onze cliënten dat is het waar het om gaat. 

Interesse? 

Je kunt je aanmelden op onderstaand E mail adres voor een de functies:

vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl