Coördinator Marketing & Promotie

Kern van deze rol:

De WensenAmbulance Amsterdam draait op vrijwilligers, zonder de vrijwilligers is er geen WensenAmbulance. Onze ca. 140 vrijwillige verpleegkundigen en chauffeurs gaan ruim 100 keer per jaar op pad met een patiënt en familie en vrienden om een laatste wens mogelijk te maken. Om dat alles mogelijk te maken is de WensenAmbulance Amsterdam volledig afhankelijk van donaties. Er worden geen subsidies ontvangen.

Dat betekent dat een belangrijk onderdeel van de Werkgroep Marketing & Promotie is, om de bekendheid van de stichting WensenAmbulance Amsterdam in de provincie Noord-Holland te vergroten.

We verzorgen lezingen en presentaties op scholen en aan groepen belangstellenden. Dat is om instanties te informeren over de mogelijkheden ten behoeve van hun patiënten (hospices, verzorgings- en ziekenhuizen etc.) en ook zijn er presentaties die gericht zijn op fondsenwerving.

Naamsbekendheid genereren voor de fondsenwerving door o.a. het plaatsen van berichten op social media, dat wordt door onze groep Marketing & Promotie vrijwilligers gedaan.

Doel van deze rol:

Als coördinator begeleid je de vrijwilligers die deel uitmaken van de groep Marketing & Promotie, zoals fondsenwerving, promotie, social media.

Het betreft nadrukkelijk een rol waarbij nog veel valt te ontwikkelen. Er zullen nieuwe vrijwilligers worden aangetrokken om deze werkgroep(en) te versterken en de WensenAmbulance Amsterdam actief en creatief te promoten in de breedste zin van het woord.

Waar wordt jouw plek in de organisatie:

Als coördinator Marketing & Promotie ben je één van de coördinatoren die samen het sturende team vormen. Samen formuleren jullie het beleid en hoe dit zal worden uitgevoerd door de WensenAmbulance Amsterdam. Andere coördinatoren begeleiden o.a. de collega’s die zich inzetten voor de vrijwilligers, de wens coördinatie, de voertuigen, de facilitaire zaken en opleiding & ontwikkeling.

De coördinatoren werken samen met een afvaardiging van het dagelijks bestuur van de stichting.

Wat vragen we:

  • Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Bij voorkeur een aantal dagdelen per week beschikbaar (kan ook in de avonduren of weekend in overleg)

Opleiding en ervaring:

Bij voorkeur:

  • een marketingachtergrond
  • enkele jaren ervaring in een marketingfunctie
  • enige kennis van de zorgsector 

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Allemaal hebben we hetzelfde doel.  Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

De dankbaarheid en waardering van onze cliënten dat is het waar het om gaat. 

Interesse? 

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je direct solliciteren, neem dan contact op met:

Milco de Vries: mdevries@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie met CV.
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke sollicitatieprocedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.