Wensenambulance Noord-Holland

Nog één keer…

Ambassadeurs van de WensenAmbulance

Francis van Broekhuizen

Vorig jaar heb ik mogen zingen voor iemand die met de wensen ambulance kwam kijken naar The Sound of Music. Het was tijdens Corona. Eigenlijk kon mevrouw niet achter de schermen komen maar na de voorstelling zag ik de ambulance staan en heb ik gevraagd of ik toch even gedag mocht zeggen. Toen heb ik nog even kunnen praten en samen kunnen zingen met de ernstig zieke mevrouw. Zij was tip top verzorgd bij haar laatste wens en had de mooiste avond van haar leven samen met haar familie beleefd. Daarom ondersteun ik van harte deze organisatie! De vrijwilligers en mensen die zich inzetten om mensen nog een keer zo’n mooie belevenis mee te mogen maken zijn geweldig en verdienen alle steun mogelijk!! Ga zo door!!

Veel groeten Francis van Broekhuizen

Fred Teeven

Voormalig officier van justitie en staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Inmiddels werkzaam als senior partner bij Meines Holla & Partners.
Fred draagt de WensenAmbulance Noord-Holland een warm hart toe. Toen hij benaderd werd met de vraag om de WensenAmbulance te supporten, was hij direct enthousiast en wilde hij ook, pragmatisch als hij is, zijn handen uit de mouwen steken.
Fred heeft inmiddels een uitgebreide training gevolgd en met goed gevolg het pittige rijexamen afgelegd dat daarbij hoort. Daarmee is Fred Teeven inmiddels ook inzetbaar als chauffeur op de WensenAmbulance.

Fred Teeven

Job Cohen

Was van 2014 tot en met 2018 hoogleraar aan de Universiteit Leiden in gemeenterecht en gemeentekunde. Cohen was burgemeester van Amsterdam van 15 januari 2001 tot en met 12 maart 2010. Bij de Partij van de Arbeid was hij van 25 april 2010 tot en met 20 februari 2012 politiek leider. Hij was van 10 juni 2010 tot en met 28 februari 2012 lid van de Tweede Kamer en tot en met 20 februari 2012 PvdA-fractievoorzitter. Job Cohen: ” Ik vond dit altijd al een geweldig initiatief, en het lijkt mij echt heel mooi als veel mensen hier gebruik van kunnen maken. Een bijzondere laatste wens … die dankzij jullie initiatief ook nog in vervulling kan gaan! Dat is niet alleen voor de betrokkene mooi, maar evenzeer voor zijn of haar naasten. Kortom, ik steun de WensenAmbulance van harte!”

Roué VerVeer

Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm, hij heeft met zijn hilarische opvoedboek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan en stond 10 keer in de Ziggo Dome met Gabbers. Het moge duidelijk zijn: Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld!

Roué Verveer

Om terminale patienten die nog maar kort te leven nog een keer een onvergetelijke dag te bezorgen. Om nog 1 keer terug te gaan naar hun huis waar ze hun hele leven hebben gewoond, of de bruiloft van je zoon bijwonen las ik laatst op facebook van de WensenAmbulance. Dat de WensenAmbulance dat mogelijk maakt, dat is geweldig en natuurlijk support ik zo’n fantastisch doel. Ik hoop dat ze dat prachtige werk nog lang blijven doen.

Karin Bloemen

In 2023 viert Karin Bloemen dat ze 40 jaar op de planken staat. Het wordt ongetwijfeld een overvol seizoen voor Karin; vanwege een aantal door de corona-periode doorgeschoven en uitgestelde voorstellingen speelt ze maar liefst 5 verschillende shows! En dat past eigenlijk uitstekend bij de viering van het 40-jarig jubileum, want haar enorme veelzijdigheid zal in al die verschillende voorstellingen natuurlijk in alle glorie voorbij komen.

Karin Bloemen steunt de WensenAmbulance van harte! Zij heeft zelf al verschillende keren een ‘laatste wens’ mogen vervullen, ze ervaarde dat als heel speciaal. En ze heeft aan 1 van die keren zelfs een heel bijzondere conference overgehouden! Alleen al om die reden is ze met heel veel liefde en overtuiging supporter van WensenAmbulance.