Wensenambulance Noord-Holland

Nog één keer…

Social Media Marketeer

Kern van deze rol:

Heb je ervaring met de Social Media en weet je hoe deze optimaal ingezet kan worden om een groter publiek te bereiken ?

En wil je in je vrije tijd van betekenis zijn voor patiënten die terminaal of chronisch ziek zijn?

Dan zijn we op zoek naar jou om ons team vrijwilligers te versterken. Je kan je eigen werkindeling maken en je gaat over je eigen agenda, het meeste werk kan vanuit huis gedaan worden.

We werken met ruim 150 vrijwilligers, onze verpleegkundige en chauffeurs rijden honderden ritten per jaar. De kosten voor de ritten worden niet doorberekent aan de wensvragers. Om dat alles mogelijk te maken is de WensenAmbulance Noord-Holland volledig afhankelijk van donaties. Er worden geen subsidies ontvangen.

In jouw rol, medewerker Social Media, kan je het verschil maken door onze “socials” optimaal in te zetten en te beheren.

Doel van de functie

Genereren van positieve publiciteit mbt de WensenAmbulance om:

  • Potentiële wensvragers dmv de Social Media te informeren over de mogelijkheden van de WensenAmbulance en zo de drempel van een aanvraag te verlagen.
  • Naamsbekendheid WensenAmbulance Noord-Holland verhogen

Wat vragen we:

  • Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest
  • Ervaring met het inzetten van de Social Media voor organisaties
  • Creatief en doortastend
  • Actief kennis en ervaring delen

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Allemaal hebben we hetzelfde doel. Om die laatste wens van – vaak terminale- patiënten mogelijk te maken. Met de wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn de vele prachtige wensen te kunnen rijden.

Interesse?

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op via: vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie en je persoonlijke informatie (bij voorkeur in een cv). 
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.