Nodig Ons Uit

We nemen graag de tijd om te vertellen
waar wij voor staan en gaan

We hebben de afgelopen jaren al vele honderden wensritten gereden. Toch ervaren we nog regelmatig dat niet iedereen bekendis met de WensenAmbulance. Vooral de mogelijkheden voor chronische zieke patiënten die de hele dag op bed liggen blijken vaak onbekend.

Daarom komen we graag bij u langs om meer te vertellen over de WensenAmbulance en de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk de laatste wens mogelijk maken voor terminale patiënten maar wat dacht u van nog een keer naar een concert met een dementerende dame die opleeft wanneer ze de muziek uit haar jeugd hoort, een jonge man met MS die alleen liggend vervoerd kan worden waarmee we naar het strand gaan en daar het strand op met onze speciale strandbrancard. Zo zijn er veel mogelijkheden, we vertellen u er graag alles over.

Markten en beurzen:

Ook staan we graag op evenementen, zoals markten, beurzen of open dagen. De vrijwilligers van ons promotieteam vertellen daar vol enthousiasme over onze activiteiten en delen folders uit.  Als er gelegenheid is verkopen we ook artikelen uit onze bescheiden merchandise collectie. De opbrengst is uiteraard volledig bestemd voor de Stichting WensenAmbulance Noord-Holland. 

Lezing:

We geven ook graag een lezing/presentatie over het werk van de Stichting WensenAmbulance Noord-Holland op scholen, bij verenigingen, instellingen of bedrijven. Onze vrijwilligers vertellen graag wat we doen en laten via beelden ook zien waar we voor staan.  Als het in de planning past nemen we één van onze drie ambulances mee, die kan dan bezichtigd worden.

Nieuwsgierig naar onze promotieactiviteiten?

 

 We laten ons graag uitnodigen!

Heeft u een evenement of een andere gelegenheid waar u wilt kennismaken met het werk van de WensenAmbulance Noord-Holland? Nodig ons uit! Stuur dan even een E mail naar: promotie@wensenambulance.nl