Zr. Ms. Schiedam

Op 16 november gingen chauffeurs Romy en Joffrey en medisch begeleidster Toos al erg vroeg op stap met de nog zelfstandig wonende zieke, bijna 80 jarige Jeanne, schoonzus José en vriendin Hannie.

Het supermooie doel was, om naar de Marinehaven in Zeebrugge (België) te gaan, om zoon Thierry te bezoeken op zijn werk aldaar. Jeanne sloeg nog even een kruisje om God te bedanken dat ze deze dag nog mee mocht maken, voordat ze in de WensenAmbulance stapte.

Jeanne heeft 2 dochters en 1 zoon. Zoon Thierry is voor 3 jaar samen met zijn vrouw en zoon, gestationeerd bij de Nederlandse Marine in België, en door de grote afstand, kon Jeanne ook haar kleinzoon niet vaak zien en knuffelen. Daarom was het einddoel van vandaag ook kleinzoon Max even flink te knuffelen.

Rond 12.30 waren we eindelijk gearriveerd op de Marinebasis, waar we werden getrakteerd op een vorstelijke lunch. Daarna zijn we op een (Belgische) sleepboot “De Zeemeeuw” gestapt, die ons een flink stuk van de Marinehaven heeft laten zien.

Vervolgens gingen we op weg naar het dok waar er gewerkt werd aan onderhoud van de Mijnenjager Zr. Ms. Schiedam.

We kregen een mooie rondleiding over het schip, en er was ook tijd voor koffie met lekkere koek, samen met een aantal collega’s van Thierry. Na deze tour, was het tijd om naar het huisadres van Thierry te gaan. Gelukkig kon Jeanne even een half uurtje uitrusten in de WensenAmbulance, voordat er een emotioneel weerzien was met haar kleinkind Max.

Wat was ze blij om hem een dikke kus te kunnen geven!!

Iedereen werd verwend door Thierry met een doos Belgische bonbons, wat we natuurlijk niet konden weigeren 😉. Op de terugweg naar Bussum, werden er nog wat heerlijke slagroomtruffels gegeten.

Rond 22.00 u hebben we de ontzettend moe maar voldane, dankbare Jeanne thuis afgezet na een fantastische, emotionele, gezellige dag.

 

Deel deze wens op: