Ziek gelukkig dat ik de verjaardag van mijn kind nog mag meemaken …

Vier het leven!
Pas 43 jaar is ze. Petra, moeder van twee kinderen, Abe van 9 en Puck die vandaag 12 jaar is geworden.
Petra is ongeneeslijk ziek en wilde nog één keer het leven vieren. Dus besloot ze een groot feest te organiseren.
Helaas ging ze zo hard achteruit dat ze de WensenAmbulance nodig had om zelf aanwezig te kunnen zijn op haar eigen feest.
Toen we met de ambulance aankwamen in het hospice, waar Petra inmiddels verblijft, zat ze nog te eten met vrienden.
Abe en Puck waren ook naar de hospice gekomen. Nadat wij ze onze ambulance hebben laten zien zijn ze met mama meegereden naar het feest.
Op de feestlocatie aangekomen werd Petra opgewacht door haar vriendinnen. Ze droegen allemaal een groene sweater met daarop de tekst “ziek gelukkig dat ik Petra’s vriendin ben”
Het feest ging van start met een openingsdans en een speech die werd gegeven door een van Petra’s vriendinnen, Ruth.
Petra zelf had een mooi tafeltje waar ze iedereen even in kleine groepjes kon spreken. Zo heeft iedereen Petra nog even voor zichzelf gehad. Dat was mooi om te zien.
Terwijl het legendarische lied van Coldplay….”Sky full of Stars” door de luidsprekers galmde werd Petra door een erehaag terug begeleidt naar de ambulance.
Petra …zoals Coldplay zingt…. ‘Cause you’re a sky, you’re a sky full of stars.
Wij brachten haar terug naar de hospice. Het was Petra zelf die alles georganiseerd heeft. Wij zijn dankbaar dat we haar hebben kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van haar wens.
Lieve Puck, en natuurlijk moeten we jou niet vergeten. Namens iedereen bij de WensenAmbulance willen we jou hierbij feliciteren met je 12e verjaardag.
Deel deze wens op: