Zaaandam – Schagen – Oosterhout – Ermelo – Schagen -Zaandam !

We hebben op 7 januari weer een mooie wens mogen vervullen.

Rob een 82 jarige zieke man uit Schagen wilde graag met zijn vrouw Ria naar Oosterhout (NBr) om de nieuwe woning van zijn zoon te bekijken.

Lange rit vanuit Zaandam via Schagen naar Oosterhout. Aldaar werden we met open armen ontvangen voor een heerlijke lunch en een bezichtiging van de woning.
De rit en het bezoek bleek toch vermoeiend te zijn voor Rob dus deed hij een middagdutje op de bank. Na een uurtje werd hij verwonderlijk energiek weer wakker en vroeg ons of wij de mogelijkheid hadden om ook nog even de nieuwe woning van zijn zus te Ermelo te gaan bekijken.

Het was zijn dag dus uiteraard hebben wij daar gehoor aan gegeven dus een telefoontje naar zus Joke en bij haar soep en broodjes besteld en vertrokken vanuit Oosterhout, met een kleine D-tour langs bakker de Jong voor worstenbroodjes, naar Ermelo.

Aldaar gezellig in campingstoeltjes soep en broodjes gegeten, huis bekeken en bijgepraat. Uiteindelijk werd het rond de klok van zeven toch tijd om terug te gaan naar Schagen.
Eenmaal op de brancard in de ambu viel Rob in slaap om pas in Schagen om 21.00 uur wakker te worden. Rob en Ria hebben een geweldige dag gehad en dat is en blijft onze beste beloning.

‘Aldus medisch begeleider Gerard, ook namens chauffeur Pedro en medisch begeleider Henny’.

Deel deze wens op: