Wij zijn er stil van ……

Wij zijn er stil van ….

In september plaatsten wij het verhaal van Yvonne op Social Media.

Yvonne die paar een weken daarvoor met vage klachten naar de huisarts ging, en vervolgens bleek dat het helemaal mis was.
In de korte tijd die Yvonne nog restte wilde ze graag nog een keer naar het strand van Egmond. Daar stonden 50 vrienden van Yvonne haar op te wachten om met haar nog een keer te genieten van een stralende najaarszon op het strand.

Yvonne heeft een prachitge dag beleefd en daarom wilde ze iets terug doen voor de WensenAmbulance en liefst op een manier dat daardoor zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid worden gesteld om ook een laatste wens in vervulling te zien gaan.
En dus besloot Yvonne een week voor haar overlijden om al haar kleding te verkopen en de opbrengst te doneren aan de WensenAmbulance.

Op 20 oktober was de strijd van Yvonne voorbij en op vrijdag 2 december mochten we uit handen van de familie, bij hun thuis, een wel heel bijzondere gift in ontvangst nemen.

Wij waren er stil van.

Het was kenmerkend voor deze bijzondere, spontane en warme persoonlijkheid om zelfs in haar laatste dagen nog te denken aan anderen en niet aan zichzelf.
Wij hebben er groot respect voor en zijn er van overtuigd dat Yvonne voor altijd in de harten zal voortleven van iedereen die haar lief was, als de bijzondere persoon die zij altijd is geweest en tot aan het aller laatste moment gebleven is.
—————————————————————–
Heeft u zelf een wens? U vraagt een wens hier aan: www.wensenambulance.nl/wensaanvraag

Deel deze wens op: