Wat fijn als je zulke dochters hebt!

Anderhalve maand geleden kreeg de 69 jarige Ria heel slecht nieuws over haar ziekte. Na de enorme schok nam Ria toch weer het heft in handen. Ze vroeg haar 2 dochters om heel snel een familieweekend te organiseren. Dat deden ze ieder jaar rond de kerst, maar nu moest het maar zo snel mogelijk. Dochters Natasja en Ilona – allebei aanpakkers en zelf werkzaam in de zorg – organiseerden dat dus “ gewoon”.

Ze vonden een groepsaccommodatie voor hun grote familie in Pingjum. De dochters konden zelf de medische verzorging doen, maar het vervoer voor Ria moest ook geregeld worden.

Vrijdag 28 juni werd Ria dan ook opgehaald door vrijwilligers van de Wensenambulance Noord-Holland en naar Pingjum gebracht. Een lange maar gezellige rit via de Afsluitdijk. Met z’n 23-en heeft de hele familie een fijn, gezellig maar ook emotioneel weekend gehad. Met alle kinderen, kleinkinderen en haar man heeft Ria een hele mooie herinnering gemaakt.

Vandaag, zondag 30 juni,  stonden de vrijwilligers van de Wensenambulance eind van de middag weer klaar in Pingjum. Moe maar voldaan is Ria weer thuis gebracht.

Met een dikke knuffel en bedankje namen we afscheid van deze lieve en gezellige familie.

Chapeau voor Natasja en Ilona voor het regelen maar vooral ook voor Ria.
Zij heeft toch maar mooi zelf de regie gehouden op “haar weekend”.

Deel deze wens op: