Verrassing!

Op woensdag 14 juni heeft mevrouw haar zoon verrast door op zijn 50e verjaardag langs te komen. Mevrouw heeft heel lang in het buitenland gewoond en daardoor vele verjaardagen gemist. Omdat mevrouw ernstige ziek werd is zij naar Nederland teruggekomen. Door een foldertje van de Wensambulance kwam ze op het idee om een rit naar haar zoon in Zeeland aan te vragen.

Om zeker te zijn dat hij thuis zou zijn had ze doorgegeven dat er een pakketje zou komen waarvoor getekend moest worden. Margot (medisch verzorgster) en Ferdy (chauffeur) van de WensenAmbulance Noord-Holland hebben mevrouw bij het verpleeghuis opgehaald. Zij was de hele rit naar Zeeland erg nerveus en hoopte dat het goed zou gaan.
Eerst hebben we gebak (heerlijke aardbeien- en fruitsloffen) gehaald bij Bakkerij van Broekhoven in Halsteren. Groot was de verrassing voor haar zoon die in tuin bezig was toen ineens de WensenAmbulance voor zijn deur stopte. Na knuffels hebben we mevrouw naar binnen geholpen. Na bijna 3 uur pratend en genietend gaf mevrouw toch uiteindelijk aan bekaf te zijn.

Tijdens de terugrit herstelde mevrouw en bleef maar doorpraten hoe blij ze was dat het gelukt was. Ze had nog een verzoek om iets te eten onderweg. Voor een patatje zijn we gestopt bij een Mc Donalds en met de ambulancedeuren open heeft mevrouw in de zon genoten van iets wat ze al heel lang niet meer had gegeten.

Zeer voldoen en erg blij met de Wensenambulanceknuffel hebben we haar teruggebracht naar Beth Shalom.

Deel deze wens op: