Verjaardagskado!

Op zondag 22 juni werd de dochter van Bert 60 jaar. Haar zus heeft met de Wensenambulance geregeld dat hun vader vanuit het ziekenhuis bij het verjaardagsfeest kon zijn.

Die ochtend zat Bert al heel vroeg – en vol spanning – helemaal kant en klaar. Toen wij Bert kwamen halen wilde hij ook metéén op de brancard.

Onderweg heeft hij veel herinneringen opgehaald over de tijd dat hij als broeder bij de GGD Amsterdam op de ambulance had gewerkt. Bij aankomst bij het restaurant konden we met de rolstoel “stiekem” naar de plek van het feest rijden. Groot was de verrassing van de jarige dochter en menig familielid dat Bert daar ineens was.

Hij werd door iedereen geknuffeld en ging- met wat hulp – in het midden van de tafel zitten. Hij heeft zich een paar uurtjes prima vermaakt en met iedereen gesproken.
De hele familie was erg gezellig, het weer was perfect en de catering lekker (en veel). Bert moest af en toe, met wat Amsterdamse humor, even tot de orde geroepen worden :)

Eenmaal terug in de ambulance is Bert meteen in een diepe slaap gevallen en werd pas in het ziekenhuis weer wakker. Hij begon direct tegen de verpleging te vertellen hoe hij heeft genoten van deze dag.

Voordat we vertrokken kregen Bert en natuurlijk in dit geval ook zijn dochter een ‘Brammetje’ overhandigd.  Een mooi aandenken aan deze mooie en bijzonder dag.

Kortom, een zeer geslaagde wensdag!
Deel deze wens op: