Van dierentuin naar politiebureau…

Met haar hele familie, vrienden en collega’s naar de dierentuin. Dat was de wens van Bianca. Samen met www.dierenparkamersfoort.nl hebben we deze wens in vervulling kunnen laten gaan.
We reden met de WensenAmbulance naar het ziekenhuis waar Bianca al op ons zat te wachten. Ze zag er schitterend uit. Haar zus was blijven slapen. Ze had Bianca mooi opgemaakt en haar haren gekruld en samen hadden ze een mooie outfit uitgekozen.
Onderweg naar Amersfoort vertelde Bianca dat ze politieagente was in de eenheid Midden-Nederland. Helaas kon ze haar geliefde werk nu niet meer uitvoeren.
Toen we met de ambulance aankwamen in Amersfoort stonden er al heel veel mensen om Bianca op te wachten. Ook veel van haar politiecollega’s waren speciaal voor haar naar Amersfoort gekomen.
Na een mooie ontvangst voor medewerkers van Dierenpark Amersfoort ging Bianca, vergezeld door haar familie, vrienden en collega’s, de dierentuin in. Ze hebben alle dieren een bezoekje gebracht. We sloten af met koffie en wat lekkers.
Tijdens de afsluiting ontstond het idee om nog even langs het politiebureau te gaan waar Bianca altijd vol passie had gewerkt. En wij zouden de WensenAmbulance niet zijn als wij niet ook deze wens zouden kunnen vervullen. Dus op naar Nieuwegein.
De ontvangst in het politiebureau was warm en indrukwekkend. Wij zijn echt wel wat gewend maar hier stonden we dan toch met een brok in onze keel.
Nog een keer door het politiebureau, afscheid nemen van haar werkplek, de plek waar ze zoveel mooie herinneringen heeft liggen en waar ze altijd met plezier heeft gewerkt. Heftig…
Het lijkt zo simpel maar het is zo vreselijk belangrijk voor mensen. Kleine wensen met een grote impact. Moe maar voldaan hebben wij Bianca teruggebracht naar het ziekenhuis.
Deel deze wens op: