Twee weken geleden nog topsporter en toen een slecht bericht …

Vandaag vrijdag 5 April mochten chauffeur Peter en verpleegkundige Manon, de wens van Yolanda 58, powerwoman in hart en nieren vervullen.

Yolanda die de afgelopen maanden nog zo enorm hard, dagelijks meer dan 3 uur aan het trainen was. Yolanda is een bekende topsporter die op zeer hoog niveau meedoet aan de kampioenschappen van paaldansen, en ook dit jaar weer naar een podium plek aan het strijden was.

Yolanda, die niet alleen zeer lenig is maar ook super sterk. Kreeg precies twee weken geleden na een onderzoekje totaal onverwachts het verschrikkelijke nieuws dat ze ongeneeslijk ziek is en nog maar kort te leven heeft. Vorige week reed ze nog auto. Vandaag haalden we haar op  uit het hospice hebben haar begeleid naar het bos. De zon begon vanmiddag te schijnen en Yolanda genoot.

Yolanda, die graag nog 1 keer met hond Buko, haar twee dochters, zoon, schoonzoon en kleinkinderen naar haar lievelingsbos wil, waar  Yolanda graag nog in een boomstam haar initialen wil achterlaten.

Na het bezoek in het bos gingen we spontaan afscheid nemen van haar buurtjes in Zandvoort en nog even proosten op het leven bij het strandpaviljoen met het zicht op de zee en de spelende kleinkinderen. Yolanda was zeer dankbaar dat deze dag mogelijk gemaakt is door de Wensenambulance.

En gaf aan dat ze vandaag zo genoot en vandaag echt moeder en oma kon zijn. We hebben vandaag gelachen en een traantje gelaten.

Wij bedanken deze lieve en gastvrije familie, dat wij deze wens mochten begeleiden en een inkijkje kregen in hun leven. Wat een powerwoman.

Deel deze wens op: