Terug naar Huis !

Iets wat voor vele van ons, dagelijks lekker naar huis gaan, vanzelf sprekend is, was voor Cees zijn grootste wens om dit nog een keer te mogen doen.

Meneer Bakker, wij mogen Cees zeggen, die al geruime tijd in het verpleeghuis in Bentveld wordt verzorgd omdat hij plotseling zeer ernstig ziek werd, wilde graag nog een keer naar zijn huis. Het huis waar hij enige tijd gelukkig heeft gewoond.

Samen met medisch begeleidster Cijna haalden wij Cees op in het verpleeghuis. Cees lag nog te slapen om zo goed mogelijk uitgerust te zijn voor deze dag.
Cees was snel klaar wakker en na enkele aanwijzingen te hebben gegeven aan zijn aanwezige dochter, lieten wij Cees plaats nemen op de brancard. Hierna gingen wij met Cees, zijn dochter en zijn zoon onderweg naar Vijfhuizen.

In de woning van Cees stond de rest van zijn familie op hem te wachten.

Na een gezamenlijke lunch en het ophalen van vele mooie herinneringen met zijn familie in zijn geliefde huis, gaf Cees aan dat het goed was en dat hij weer weg wilde.
Eenmaal terug in de ambulance wilde Cees nog graag naar het bedrijf van zijn zoon. Samen hebben zij vele uurtjes doorgebracht om dit mooie bedrijf te laten zijn voor wat het nu is.
Hierop hebben we Cees op de brancard rond gereden door het bedrijf van zijn zoon. Zijn zoon vertelde vol passie over de laatste ontwikkelingen van zijn bedrijf. Dit moment deed Cees zichtbaar goed.

Na de rondleiding wilde Cees terug naar de plek waar hij voor de komende tijd liefdevol wordt verzorgd.
Terug in het verpleeghuis, namen wij afscheid van Cees die moe maar voldaan naar zijn eigen bed ging .

Hoe ziek Cees ook is, hij blijft oog houden voor andere mensen. Wij hebben dit gezien en ondervonden. Na deze mooie dag overhandigde Cees ons een mooi en lekker cadeautje.

Cees, familie en vrienden nog veel kracht voor de komende tijd. Wij zullen je niet vergeten.

Een verslag van chauffeur Bram.

Deel deze wens op: