Terug naar de Veluwe!

Terug naar de Veluwe!

Dat was de wens van een 95 jarige mevrouw die op dit moment in een Hospice in Amsterdam verblijft.

Daar ging ze vroeger altijd met haar gezin op vakantie en dan moesten er natuurlijk pannenkoeken gegeten worden bij de Panoramahoeve in Bennekom.
Dus daar ging onze reis als eerste naar toe, er was heel weinig veranderd in de afgelopen 50 ! jaar bij de Panoramahoeve aldus onze gaste en haar zoon.
De medewerkers waren zeker niet dezelfde als 50 jaar geleden maar ze waren wel ontzettend lief want er mocht niets afgerekend worden en de pannenkoeken waren top, dus
Complimenten voor de lieve dames van de Panoramahoeve !

Daarna ging het verder richting de Veluwe, we reden met de WensenAmbulance via Schaarsbergen de Veluwe op en vervolgens kon er vanaf een uitkijkpost nog een stuk gewandeld worden.
Onze jonge dame van 95 genoot met volle teugen en alle herinneringen aan vroeger kwamen weer boven. Het was bovendien een prachtige dag met een stralende zon op deze middag in oktober en op zo’n moment ben je even niet ziek
En geniet je alleen van de prachtige natuur om je heen.

Wij hebben mee genoten, het was een eer om met deze mevrouw en haar zoon deze reis langs zoveel mooie herinneringen te mogen maken en alle foto’s en filmpjes zijn een mooie herinnering aan deze dag!

Deel deze wens op: