Spoedwens

Op 19 januari komt er een spoedwens binnen bij WensenAmbulance Noord Holland die nog dezelfde avond moet plaats vinden. Onze coördinator Shirley weet in een mum van tijd een team bij elkaar te krijgen en de wens te realiseren.
En daar gaan Mark, chauffeur en Cijna, medisch begeleidster op weg naar het ziekenhuis om de ernstig zieke Ramiro op te halen.
Hij wil nog heel graag een keer naar zijn eigen huis op 4 hoog zonder lift.
Met behulp van autospuit Zebra en ladderwagen Nico van de Brandweer Amsterdam wordt Ramiro zoals dat in vaktaal heet “ingehezen”.
Thuis wachten zijn 2 dochters en 1 kleinzoon en later komen er nog 2 buurvrouwen een kijkje nemen. De buurvrouwen vertellen hoe ze het zingen van Ramiro missen.
We hoorden hem iedere dag zingen en dat ging de hele dag door.
Zo een blije man. Ramiro doet ook nog even een dansje met zijn dochters om na anderhalf uur weer moe maar erg tevreden door de brandweer” afgehezen” te worden naar de ambulance.
In de ambulance vertelt Ramiro hoe trots hij is op zijn kinderen en kleinkinderen. Op de terugweg rijdt zijn kleinzoon mee en helpt om zijn opa terug te brengen naar de afdeling. Terug op de afdeling vertelt Ramiro hoe dankbaar hij is dat hij dit nog heeft kunnen meemaken. Wij nemen afscheid van een hele blije vrolijke man met in zijn armen onze mascotte Brammetje.
Sterkte voor jullie allemaal.
Deel deze wens op: