Sing Koempoelan

Vandaag hebben we weer een mooie wens mogen vervullen. Ruud als medische verzorger en Dirk als chauffeur
Vandaag mogen we de wens van Max vervullen. Max verblijft sinds een paar dagen in een hospice.
Max wilde graag met zijn echtgenote naar de Sing Koempoelan in Den Bosch. Dit is een maandelijkse bijeenkomst, waar Max met zijn echtgenote altijd naar toe gaat. Het was voor Max de laatste mogelijkheid om dit evenement bij te wonen omdat dit evenement voorlopig voor de laatste keer plaats vond.
Deze wens wilden wij als WensenAmbulance Noord-Holland uiteraard graag in vervulling laten gaan.
Sing Koemoelan is een gezellige bijeenkomst voor Nederlanders met een Indonesische achtergrond en iedereen die affiniteit heeft met Nederlands-Indië. Men kan er genieten van livemuziek, Indisch eten en Indische snacks.
De dochter, zoon en schoondochter van Max waren ook aanwezig bij deze bijzondere wens.
Max heeft liggend op de brancard genoten van de livemuziek, het dansen, de aandacht en de gesprekken bekenden.
Ondanks de lange middag heeft hij het bijna tot het einde volgehouden. Na de loterij, met zelfs nog een prijsje voor zijn echtgenote, heeft Max nog een emotioneel afscheidswoordje gedaan.
Na afscheid te hebben genomen van al zijn aanwezige vrienden en bekenden was de tijd daar om terug naar Amsterdam te gaan.
Nadat Max ons had bedankt voor de mogelijkheid die hem was geboden om nog een keer bij zijn geliefde Sing Koempoelan aanwezig te zijn, namen wij in het hospice afscheid van Max.
Voor Max en zijn familie was dit een bijzondere dag, een mooie herinnering en een geslaagde laatste wens.
Geschreven door Ruud.
Deel deze wens op: