Rondje herinneringen….

Het is vrijdag 26 april 2024 als Ine, Martin en René van de WensenAmbulance onderweg gaan naar Sellingen om de wens van Hendrik in vervulling te laten gaan.
Wanneer ze aankomen bij de hospice zijn Hendrik en zijn echtgenote er al helemaal klaar voor. Ze hebben beide enorm uitgekeken naar deze dag.
Hendrik babbelt er lustig op los. Nadat hij plaats heeft genomen op de brancard kan de reis beginnen.
Wat gaan we doen?…we gaan even terug naar plaatsen die een speciaal plekje hebben in het leven van Hendrik. We starten met de rit en rijden naar Ter Apel waar de eerste mooie herinnering ligt. Hendrik en zijn vrouw kwamen daar namelijk vaak bij een B&B waar ze heerlijke koffie met gebak serveren. Zo ook afgelopen vrijdag. Bij de B&B wachtte Hendrik een extra verrassing. Zijn hele familie stond er op hem te wachten.
Na een paar uur te hebben genoten van al het lekkers en de ontmoeting met de familie hebben we de tour hervat. We gingen naar het ouderlijk huis van Hendrik. Zijn oude school stond hier letterlijk naast.
Na het bezoeken van al deze dierbare plekken gingen we weer huiswaarts en hebben we Hendrik en zijn vrouw, moe maar voldaan, weer afgezet bij de hospice.
Met oude herinneringen heeft Hendrik weer een nieuwe herinnering gemaakt.
Blij dat we de wens van Hendrik mochten vervullen.
Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar wij onze donateurs zijn. Jullie maken het mogelijk dat wij de laatste wens van mensen als Hendrik in vervulling kunnen laten gaan.
Deel deze wens op: