Rode tulpen symboliseren eeuwige liefde….

Het is woensdag 8 april wanneer wij de wens van mevrouw Bosman in vervulling mogen laten gaan.
Mevrouw Bosman heeft vorige maand 87 kaarsjes uit mogen blazen, haar man kort daarvoor 86. Twee jaar geleden vierden ze hun diamanten huwelijk. Zolang samen en nu door het lot gescheiden. Mevrouw Bosman kan namelijk door haar broze gezondheid niet meer thuis wonen. Gelukkig was er wel plaats voor haar in het verpleegtehuis op drie minuten afstand van haar man zodat hij haar kan blijven bezoeken.
Mevrouw Bosman is dol op tulpen. Dus u begrijpt het al….de WensenAmbulance zet koers richting de Keukenhof. En natuurlijk gaan de heer Bosman en hun dochter met ons mee.
Bij de Keukenhof wacht ons een warm welkom. Deze gastvrijheid doet ons goed. Het leuke is dat een van de medewerkers ook vrijwilliger is op de WensenAmbulance.
Al snel zien we schitterende perken vol met prachtige tulpen. Werkelijk in alle kleuren en vormen. Wist u dat er maar liefst 800 soorten tulpen te zien zijn op de Keukenhof? Genoeg om Mevrouw Bosman te laten stralen.
Samen met haar man en dochter geniet ze met volle teugen. En ze mag dan 87 jaar oud zijn, ze whatsappt, face-timed en fotografeert er lustig op los met haar eigen mobieltje.
Na een heerlijke lunch besluiten we de orchideeën kas te bezoeken. Te midden van deze schitterende bloemen waren wij er getuige van hoe de heer Bosman de liefde voor zijn vrouw bezegelde met een kus.
Na het bezoek aan de orchideeën kas wandelen we terug langs een pracht aan bloeiende tulpen. Als we bij de molen aankomen krijgen we spontaan stroopwafels aangeboden.
Dan nemen we afscheid van de Keukenhof en rijden we terug naar het verpleegtehuis. Hier nemen we afscheid van het echtpaar Bosman en hun dochter.
Wij zijn dankbaar dat we ook deze wens weer in vervulling hebben mogen laten gaan.
Deel deze wens op: