Pole Position !

De 55 jarige Hans uit Den Helder, een boom van een vent van 95 kilo is al heel lang fervent fan van F1 auto races. Natuurlijk toen Max Verstappen mee ging doen was het helemaal feest en al helemaal toen het racen ook nog in Zandvoort kwam.

Hans is het nu helaas aan het verliezen van die verschrikkelijk tumor in zn hoofd. Met alle vervelende bijwerkingen erbij.
Hans zijn gezin zou zo graag nog een keer met hem naar het circuit in Zandvoort willen en hem een mooi moment gunnen. Zelf er naar toe reizen lukt niet meer.

Gelukkig vonden ze de weg naar de WensenAmbulance Noord-Holland.
Afgelopen donderdag reden daarom de vrijwilligers Nena en Aaldert met de WensenAmbulance naar het hospice en begon de ( toch wel lange) reis naar Zandvoort.
Hans kon heerlijk naar buiten kijken en zijn ogen begonnen te stralen toen het circuit in zicht kwam. Het geluid van ronkende en racende auto’s was al van ver te horen.
Met de ambulance de paddock op en daar stond de super enthousiaste en vriendelijke Meno van het circuit.

Meno nam Hans en zijn gezin mee achter de coulissen van het circuit, de pitbox van Max Verstappen en Sergio Perez en er werd ook nog geracet met allerlei auto’s. Wat een herrie maar wat een lekker sfeertje

Naar het Vip dek voor een mooi overzicht over de baan.

Gelukkig scheen het zonnetje op dat moment ( het moest even zo zijn!)
Menno had aan het eind van de middag nog een laatste super verassing.

Hans ging weer in de ambulance, Menno met z’n race licentie kroop achter het stuur, de familie erbij en jawel Daar ging Hans het circuit op, twee rondjes met beheerste snelheid door alle bochten en hard op het rechte stuk!

Hans vond het fantastisch!!

Die middag stond Hans écht op Pole dankzij Menno en een gastvrij circuit Zandvoort.
Moe maar met zijn Max pet op viel Hans even in slaap.
Met een brede lach van Hans als dank namen we later afscheid van Hans, vermoedelijk de meest gefotografeerde man van het circuit Zandvoort die middag!

Hans we wensen jou en je gezin veel sterkte.

Liefs van het vrijwilligersteam Aaldert en Nena.

Deel deze wens op: