Paradiso

Op woensdag 13 sept gaat de WensenAmbulance Noord-Holland op weg naar Thijs en zijn partner Anke.
Thijs en Anke hebben een verjaardagscadeau voor Thijs zijn zus. Een avondje Paradiso waar Allo Parks, sing and songwriter optreedt. Helaas is Thijs, door een ernstige ziekte, niet meer in staat op eigen gelegenheid hier heen te gaan en daarom besluit Anke de Wensen Ambulance Noord Holland in te schakelen. Na veel contact met Aafke één van de coördinatoren wordt er een team compleet gemaakt met Rob(chauffeur) en Cijna (medisch begeleidster). Brandweer Amsterdam komt helpen om Thijs van 2 hoog, door middel van een hoogwerker, uit huis te halen.
Paradiso ontvangt ons met open armen en zorgt ervoor dat Thijs samen met zijn partner, zus en zwager kan genieten van een ongelofelijke avond. Thijs die zelf bassist is geweest in een band, had gehoopt om ooit zelf nog eens te mogen optreden in Paradiso. Helaas is dit voor hem niet meer mogelijk.
Het wordt een spetterend optreden van Allo Parks met in het voorprogramma Vagebon. Paradiso is uitverkocht en Thijs geniet volop. Uiteindelijk wordt het teveel en besluiten we om weer huiswaarts te gaan. Thijs en zijn naasten met een enorme glimlach op hun gezicht. Iedereen heeft enorm genoten. Eenmaal thuis staat de brandweer Amsterdam klaar om Thijs weer met de hoogwerker in huis te krijgen.
Met grote dank aan Brandweer Amsterdam en Poppodium @Paradiso kan iedereen terugkijken op een enorme mooie avond.
Thijs zijn vriendin stuurde ons een bericht met de volgende woorden:
Ja echt ontzettend genoten!!!! ❤❤❤❤ duizendmaal dank dat jullie dit mogelijk maken 🙏
In één nummer zingt Allo:
“You are special, because you told me so”
Thijs you are special to us namens de WensenAmbulance Noord-Holland.
Geschreven door Cijna.
Heeft u ook een wens. Hier vraagt u hem aan:
Deel deze wens op: