*** Nog een keer samen ! ***

Mevr. Wiedijk wilde nog een keer samen met haar 2 kinderen naar het graf van haar overleden dochter voor de ziekte van mevrouw Wiedijk een dusdanige vorm aanneemt dat niets meer mogelijk is.
Ze wilde graag met haar man en twee kinderen het graf van haar 8 jaar geleden overleden dochter bezoeken en daarna nog een keer lunchen met haar gezinnetje, waarbij enkele vrienden zouden aan sluiten.

Mevr. Wiedijk is bedlegerig en vervoer per brancard is nog de enige mogelijkheid.

Samen met Anja de medisch begeleider vertrokken wij naar het verpleeghuis van Mevr. Wiedijk. Ze had al veel last van haar rug dus voorzichtigheid was nu nog meer geboden.
Vervolgens vetrokken wij samen met Mevr. Wiedijk en haar dochter, met in ons kielzog haar zoon met de echtgenote van mevrouw, richting De Rijp alwaar haar dochter was begraven. Mevrouw op de brancard naast het graf van haar dochter gezet, waarna wij ons, zonder mevrouw uit het oog te verliezen, terug trokken.

En daar waren ze als gezinnetje nog even samen.

Vervolgens vetrokken we naar Restaurant Brasa in Middenbeemster. Daar werden wij hartelijk ontvangen en was alles in gereedheid gebracht om Mevr. Wiedijk te ontvangen.
Er was plaats voor de brancard gecreëerd en de tafel voor de familie en de aldaar aanschuivende vrienden stond gereed. Na een uitgebreide lunch en veel gepraat, was het tijd om te vertrekken.
Nog even langs het huis waar ze vele jaren gelukkig heeft gewoond om vervolgens snel terug te keren naar het verpleeghuis waar mevrouw samen met haar man verbleef.

Moe en toch wel met veel pijn legden we mevrouw weer in haar bed. Vervolgens namen we afscheid van haar waarbij een lach op haar gezicht verscheen. Voor ons een mooie beloning.

Later kregen wij een appje van haar dochter Nella met de volgende tekst:
Een prachtige dag. We hebben genoten. Dank jullie wel. Een tien met een griffel.

Daar doen we het voor.

Bram

Deel deze wens op: