Nog een keer naar Elvis

Toen ze in de hospice aan Richard vroegen of hij nog een laatste wens had, wist hij het meteen. Hij wilde naar Bouke met de Elvis Matters band. Deze band had tv opnames bij omroep Max.
Richard zelf een Elvis imitator, ligt nu 3 weken in het hospice. Samen met zijn vriendin Sabina, met wie hij nu 3 jaar samen door het leven gaat, wilde hij graag naar een optreden van Bouke met de Elvis Matter Band.
Dus werd de WensenAmbulance Noord Holland ingeschakeld. Door onze coördinator Ine werd in samenwerking met Eline medewerkster bij omroep Max alles in gang gezet. Op 12 december was het zover en werden we verwacht in studio 21. We werden hartelijk ontvangen bij de ingang om even later naar onze special gereserveerde plaatst te worden begeleid.
Wat een geweldige middag was het. Paul de chauffeur en Cijna medisch begeleidster genoten van Bouke en zijn band, maar vooral van Richard die alles uit volle borst meezong samen met zijn Sabine.
Na de opnames was er als verassing een meet and greet met Bouke. Op de terugweg in de ambulance lag Richard moe maar enorm voldaan na te genieten.
“Hier teer ik nog wel een tijdje op” zei Richard. Op zijn mobiel werd er nog terug gekeken naar de opnames die hij had gemaakt. Richard zong zelf ook veel nummers van Elvis maar ook van Andre Hazes Sr. Helaas heeft hij daar de kracht niet meer voor. Terug in de hospice laten we een zeer tevreden man achter met ons eigen mascotte Brammetje. Wat een enorme mooie wens was dit weer. Wij wensen Richard en Sabina heel veel sterkte.
Geschreven door Cijna.
Deel deze wens op: