Naar de Camping

Dochter Ilona gunt haar zieke 63-jarige moeder Karin nog een mooi en bijzonder uitje. Karin is ernstig ziek maar houdt zich stoer.

Maar wat graag wil ze nog naar het strand met haar man André, haar 2 dochters, zoon, schoonzoons en vooral haar oogappeltjes; de 4 klein kinderen. Camperduin is al heel lang hún stekkie waar heel veel herinneringen zijn gemaakt.
Woensdag 26 staat rond 12 uur staat de WensenAmbulance Noord-Holland bij Karin en André voor de deur. En waar ga je dan op de warmste dag van de afgelopen weken heen? Natuurlijk naar Camperduin. Best wel nog een stevige rit maar dát heeft Karin er graag voor over.

Bij strandpaviljoen @Struin is er een fantastische plek gereserveerd voor Karin en haar gezin. Een heerlijke high tea staat al klaar. Wat een super lief ontvangst! Na de thee willen de 4 kleinkinderen natuurlijk het water in. Het is dan al zo’n 30 graden. Karin bekijkt het allemaal vanonder een parasol met een brede lach op haar gezicht. Opa André doet mee met de waterpret. De warmte gaat bij Karin dan toch opspelen. We gaan de airco van de ambulance maar even in om af te koelen.

Maar dan is het toch ook tijd om naar huis terug te gaan. We rijden binnendoor terug en stoppen nog even bij ijssalon @de kleine ijsbeer in Schoorl. Als de medewerkers van de ijssalon ons zien worden de ijsjes ons spontaan aangeboden. Zij hebben zelf al ooit met de WensenAmbulance een wens van een vriend kunnen vervullen en ze zijn daar nog steeds erg dankbaar voor.

Nagenietend van het ijsje rijden we naar huis. “Het is mooi geweest”, zegt Karin. We krijgen van haar, van André, de zoon en de dochters een dikke knuffel als dank.

Het was fijn om deze aardige mensen een plezier te mogen doen. Daar doen we het voor. En Karin, sterkte morgen bij weer een nieuwe chemokuur!

Deel deze wens op: