Naar de Boulevard van Egmond

Een prachtige dag in de bossen en op het strand!

Gerda heeft altijd van de natuur gehouden en dus was het haar grootste wens om nog een keer vanuit het Verpleeghuis naar buiten te kunnen. De natuurin, genieten van de prachtige kleuren van de bossen, de wind door je haren voelen gaan, uitkijken over de zee wat ze al zo vaak eerder had gedaan.

Dat was wat de dochter van Gerda ons vroeg en zij was er ook bij deze dag, samen met haar broer nog een keer met hun moeder naar de mooiste plekjes van Noord-Holland.

Op donderdag 1 december werd Gerda opgehaald door de WensenAmbulance door chauffeur Rob en Medisch Begeleider Tom.

Gerda heeft er zin in deze dag, vertelt ze en ook haar kinderen kijker er naar uit.

Op de boulevard van Egmond lopen de zoon en dochter van Gerda afwisselend achter de rolstoel. Ze genieten met elkaar en van een prachtige dag.
In het strandpaviljoen is het tijd voor koffie met appelgebak en daar komt Gerda zelfs een aantal oud-collega’s tegen. Ze hebben nog mooie herinneringen kunnen ophalen en de tijd vloog voorbij.

Rob ‘stuurt’ ons door de bossen (we hebben een stralende dag, dus de natuur verwend ons met prachtige kleuren) en Gerda is zichtbaar aan het genieten, met haar Wensmuis op schoot.
Terug in het Verpleeghuis blijven zoon en dochter nog bij haar. We laten 3 tevreden mensen achter en wij gaan de auto terug brengen.

Deel deze wens op: