Mijn vriendin, mijn grote liefde, toch nog mijn vrouw

Begin april kreeg Jerry van zijn arts te horen dat hij nog maximaal 3 weken te leven had. Dit kwam als een donderslag bij heldere hemel. Dan stort je wereld en van je naaste helemaal in. Vanaf dat moment was er nog 1 wens. Trouwen met zijn grote liefde Christiana.
Vandaag 19 juli konden wij Yvonne (medisch begeleidster) en Ron (chauffeur)vrijwilligers van de WensenAmbulance Noord-Holland een steentje bijdragen om Jerry en Christiana hun wens in vervulling te laten gaan. Om 10 uur van morgen vertrok de wensambulance met bruid en bruidegom richting het gemeentehuis van Eemnes, waar familieleden en vrienden hen al op stonden te wachten. Na een korte emotionele begroeting hebben we Jerry in de rolstoel met zijn bruid aan zijn zijde het gemeentehuis in gereden.
Hier volgde een mooie korte speech, van de ambtenaar van de burgerlijk stand, gevolgd door een korte plechtigheid, waarbij de geliefden elkaar het ja-woord gaven, waarna ze in de echt waren verbonden.
Hierna werd het bruidspaar hartelijk gefeliciteerd door alle aanwezige.
Omdat vooraf nog onduidelijk was of Jerry deze dag überhaupt zou halen en hoe lang Jerry dit zou kunnen volhouden, was er geen receptie gepland. Met een goede tip van de trouwambtenaar zijn wij uiteindelijk met alle aanwezige familie en vrienden in de Theetuin Eemnes terecht gekomen.
Hier werd er een toost uitgebracht op het prille bruidspaar en op deze mooie droom die voor Jerry uit was gekomen en zijn grote liefde toch nog zijn vrouw werd.
Hierna sloeg bij Jerry de vermoeidheid toe en gaf hij aan dat het goed was zo.
Na een emotioneel afscheid van alle aanwezigen hebben wij Jerry en zijn lieftallige bruid Christiana meegenomen en naar huis gebracht.
Hier hebben wij afscheid genomen van Jerry en Christiana en hopen dat zij toch nog enige tijd van elkaar als man en vrouw kunnen genieten.
Geschreven door Yvonne.
Deel deze wens op: