Met Mia en Joop naar de uitvaart van hun dochter

Mia en Joop, beide 82 jaar en al ruim 60 jaar bij elkaar, hebben samen met hun kleindochter vele jaren hun dochter Cindy bijgestaan. Cindy werd op haar 19e gediagnostiseerd met een vervelende slopende ziekte.
Al jong verloor Cindy haar echtgenoot door een noodlottig ongeval en bleef zij alleen achter met haar toen 7-jarige dochter. Door haar ziekte werd Cindy steeds beperkter in haar mogelijkheden en sprongen haar ouders Mia en Joop en later ook haar dochter steeds vaker bij.
De laatste maanden ging het snel bergafwaarts en is Cindy op 50-jarige leeftijd onlangs overleden.
Dit heeft Mia, dusdanig aangegrepen dat zij in het ziekenhuis werd opgenomen. Gelukkig sloeg de medicatie aan en was Mia in staat om onder begeleiding van de WensenAmbulance Noord-Holland in besloten kring afscheid te nemen van haar dochter. Gerard en René van de WensenAmbulance haalde Mia en haar echtgenoot Joop op in het ziekenhuis.
In de WensenAmbulance zat Joop, al jaren uit de Jordaan maar de Jordaan niet uit hem, al snel op de praatstoel. Hij vertelde op zijn Amsterdams over zijn werkzame leven als banketbakker, rijinstructeur en manager bij diverse bedrijven. Mia heeft jaren in de zorg gewerkt.
Vol trots en met warmte spraken Mia en Joop over hun dochter Cindy, die ondanks de vele tegenslagen blijmoedig in het leven stond. Cindy was geliefd in het dorp, getuige de vele mensen die op de condoleance avond aanwezig waren. Nu werd Cindy in besloten kring uitgeleide gedaan. Er werd gelachen en gehuild maar wat een warme familieband hebben deze mensen met elkaar en daar mochten wij op een bescheiden manier deelgenoot van zijn.
Deel deze wens op: