“Met jou naar het pretpark”

De zon staat al hoog aan de hemel wanneer wij Estella met de WensenAmbulance ophalen om haar nog één keer mee te nemen in de sprookjeswereld van de Efteling.
De harde werkelijkheid is voor Estella allesbehalve een sprookje. Estella is een hardwerkende moeder en runt een aantal eigen kapperszaken in Amsterdam. Ze is gelukkig met haar vriend en dochtertje Blaze wanneer het noodlot toeslaat.

Ze wordt ziek en krijgt te horen dat ze nog maar enkele maanden te leven heeft.
Estella is een sterke vrouw met een missie. Ze wil zo lang mogelijk bij haar man en dochtertje blijven en gaat het gevecht met haar ziekte aan. Vier dagen na de diagnose trouwt ze met haar grote liefde eninmiddels zijn we een jaar verder en ze is er nog!

Estella heeft niet meer zoveel tijd om mooie herinneringen met haar 7 jarige dochtertje Blaze te maken. Daarbij is veel voor haar ook fysiek niet meer mogelijk. Toch vraagt ze aan de kleine Blaze wat ze nog graag met mama zou willen doen.

“Met jou naar het pretpark” zegt Blaze terwijl haar oogjes al beginnen te glinsteren.
Voor iedere ouder een vrij eenvoudige wens. Voor Estella een hele opgave.

Wij zijn zo dankbaar dat wij met de WensenAmbulance mee kunnen helpen om iets wat eigenlijk onmogelijk lijkt toch mogelijk te maken.
Dan is het zover en halen we Estella op voor de reis naar Kaatsheuvel.

Blaze mocht een vriendinnetje meenemen en natuurlijk gaan ook haar man, zus, broer en schoonzus mee.
Het werd een fantastische dag in de Efteling. Waarbij wij het personeel enorm willen bedanken. Ondanks de enorme wachtrijen voor de attracties hebben zij ervoor gezorgd dat we overal snel bij konden.

De Droomvlucht….de Pagode…Vila Volta…het Sprookjesbos, het Avontureneiland.. Het is teveel om op te noemen.
Het was zo fijn dat Estella zelf ook nog meekon in attracties als bijvoorbeeld de Droomvlucht en de Fata Morgana.

Wat een mooie herinneringen hebben ze deze dag kunnen maken. De dag dat kleine Blaze voor de laatste keer met mama naar het pretpark ging zal ze nooit meer vergeten.
Voor Estella werkelijk een “Fata Morgana” waarbij ze even, de pijn trotserend, kon vergeten hoe ziek ze is.

Na deze mooie dag, waar het zonnetje de hele dag heeft meegekeken, vertrokken we terug naar het ziekenhuis waar de moeder van Estella ons op stond te wachten.
Achteraf bedankte de zus van Estella ons voor de geweldige dag en zei “ondanks haar pijn heeft ze zich sterk gehouden en er alles uitgehaald wat erin zat”
Voor zo’n sterke moeder en vrouw kunnen wij alleen maar diep respect hebben.

Wij zijn dankbaar dat we, mede namens onze donateurs, kleine wensen van enorme betekenis mogen vervullen.

Deel deze wens op: