Leve de liefde …

Als klein meisje droom je er het stiekem al van…de mooiste dag van je leven…je trouwdag! En daarvoor is het nooit te laat.
Op 5 juni 2023 is het zover voor Silvana en Reinier.

Vrijwilligers Joffrey (chauffeur), Corina en Daphne(medisch begeleidsters) zullen Silvana, Reinier en hun 8 jarige dochtertje Julie, deze dag begeleiden.
Silvana verblijft in het Hospice. Ze wordt door haar zussen, waar nodig geholpen met het klaarmaken voor de grote dag.

Op je bruiloft wil je er natuurlijk op je mooist uitzien dus werd er tijd genomen voor een mooie make-up, die Silvana helemaal zelf wilde verzorgen en bruidskapsel.
Dan is het zover en wordt het geduld van de familie beloond. Silvana verschijnt in het maagdelijk wit

Onze vrijwilligers dragen de bruid de ambulance in.

Daphne verteld hierover:
Als we aankomen op de trouwlocatie helpen we Silvana in een rolstoel. Haar dochtertje Julie staat al vol verwachting te wachten op haar moeder.
Familie en vrienden vormen een erehaag wanneer Silvana door haar broer naar haar bruidegom Reinier wordt gereden, die in de trouwzaal op haar staat te wachten, met de kleine Julie als een ware prinses aan haar zijde.

Als Silvana door haar broer is weggegeven aan Reinier kan de huwelijksceremonie beginnen. Hoe leuk om te zien dat beide dezelfde roze sneakers dragen.
Tijdens de huwelijksvoltrekking wordt de trouwambtenaar bijgestaan door de kleine Julie. Voor iedereen een ontroerend moment.
Silvana wilde graag samen met Reinier door de erehaag lopend terug naar de ambulance.

En daar liepen ze als man en vrouw omringd door een haag van dierbaren.

Terwijl Julie haar mama goed vasthield in de ambulance vervolgde we de rit naar Duin en Kruidberg voor een heerlijke lunch.
Na de lunch moest Silvana echt even gaan rusten.

Dit natuurlijk in de bruidssuite waar zij ook de huwelijksnacht gaat doorbrengen samen met haar echtgenoot en dochtertje Julie.
En morgen? Morgen haalt onze ambulance Silvana op en zullen we haar als een getrouwde vrouw terugbrengen naar de hospice. Deze dag pakt niemand haar meer af.

Deel deze wens op: