Klein wordt Groot !

Dat iets kleins zo mooi en groots kan zijn.
Nog één keer naar de camping in Ermelo.
Vandaag gingen Anja (medische begeleiding) en Peter (chauffeur) van de WensenAmbulance Noord=Holland op pad met Cees om hem nog éénmaal naar zijn stacaravan in Ermelo te brengen.
Cees is sinds korte tijd ernstig ziek en wilde, samen met zijn vrouw Hanny en zoon Henk nog een keer een bezoek brengen aan de camping waar zij al ruim 30 jaar een vaste plek hebben.
Aangekomen bij Cees thuis bleek dat hij er erg naar uitkeek om juist vandaag, Hanny vierde haar verjaardag, naar Ermelo te gaan en nog even in zijn stacaravan te kunnen verblijven.
Nadat Anja en Peter, Cees op de brancard hadden geholpen werd aan de reis begonnen
Aangekomen op de camping hebben we Cees naar binnen geholpen en heeft hij liggend op de brancard nog zichtbaar genoten van deze plek die hem al jaren zo dierbaar is.
Na een tijdje gaf Cees aan erg vermoeid te zijn en graag weer naar huis te willen.
Op de terugweg zijn we, op verzoek van Cees door het centrum van Ermelo gereden, waar zoveel mooie herinneringen liggen. Cees, liggend in de ambulance met de deuren open kon zo een laatste blik op Ermelo werpen. Je zag aan hem dat het toch wel zwaar was om afscheid te nemen.
Moe maar voldaan hebben we Cees in zijn woning weer in bed gelegd en afscheid van hem, Hanny en Henk genomen.
Blij en dankbaar dat wij mee hebben mogen werken aan het realiseren van deze wens hebben Anja en Peter de thuis locatie van de WensenAmbulance Noord-Holland weer opgezocht.
Deel deze wens op: