Je kleinzoon nog zien ..

Maandag 18 december gaan Michael chauffeur, Lot en Wil als medische begeleidsters van de WensenAmbulance Noord-Holland, op pad.
Een wens die op zich liet wachten omdat er eerst nog een kleinzoon geboren moest worden.
Het wachten werd beloond.
Rob en Nicole kunnen niet wachten om als kersverse Opa en Oma naar hun kleinzoon Mika te gaan.
Rob is sinds 8 jaar ziek, maar de laatste weken gaat hij hard achteruit. Zijn vrouw Nicole verzorgt Rob liefdevol.
Mika is hun vierde kleinkind en kwam gelukkig op tijd ter wereld en ook nog in Nederland zodat Rob Mika nog in zijn armen kan nemen. De ouders van Mika reizen namelijk graag de wereld rond met Kais, het broertje van Mika.
Eenmaal in Rijswijk, waar het jonge gezin woont, worden we warm onthaald. Oma heeft de lunch meegenomen en uiteraard mogen de cadeautjes voor Mika en de rest van de familie niet ontbreken.
Iedereen geniet van de lieve, kleine Mika. Bij de lunch worden uiteraard ook de beschuitjes met de welbekende blauwe muisjes gegeten. Na de vele indrukken en de daarbij behorende emoties zien wij dat Rob moe is en hij geeft aan dat hij naar huis wil. Eenmaal thuis geven wij onze mascotte Brammetje aan Rob, dit als een mooie herinnering aan een bijzondere, emotionele en liefdevolle dag met zijn kleinzoon.
Wij van de WensenAmbulance vonden het fijn dat wij Rob naar zijn kleinkind konden brengen en dankbaar dat wij zo dichtbij bij dit intieme moment mochten zijn en we kunnen alleen maar hopen dat ze elkaar nog een keer mogen zien rond de feestdagen.
Deel deze wens op: