Je eigen plekje uitzoeken

Adrianne heeft een slopende ziekte waar zij binnenkort euthanasie voor zal laten uitvoeren. Zij wilde graag nog – met hulp van de WensenAmbulance NH – naar begraafplaats Zorgvlied om haar eigen graf uit te zoeken.

Daarom reden vrijwilligers René en Margot op 4 juli naar het huis van Adrianne. Adrianne was zichtbaar nerveus. Logisch. Ook houdt zij nog altijd graag zelf de touwtjes in handen.  René en Margot hebben eerst rustig met haar gesproken. Vooral om haar duidelijk te maken dat er echt alle tijd is om deze dag geheel naar eigen wens te laten verlopen.

Na het gesprek vertrokken zij naar begraafplaats Zorgvlied. Ook de lieve vriendin van Adrianne was mee.
Aangekomen op Zorgvlied werden zij netjes ontvangen door een medewerker die uitleg gaf over welke route het beste aangehouden kon worden op de begraafplaats.  In verband met de pijn die Adrianne heeft, werd zij met de strandbrancard vervoerd.

Adrianne is een intuïtieve vrouw die wil aanvoelen wat bij haar klopt. Er zijn daarom meerdere vrije graven bezocht totdat Adrianne op een plek kwam die klopte met haar gevoel en wens. Bij deze plek werd enige tijd stilgestaan en gesproken over de situatie van Adrianne en over de komende periode, totdat zij met een gerust gevoel weer terug naar huis wilde.

Adrianne was erg blij en dankbaar voor de hulp op deze zware dag en uiteraard wenst WensenAmbulance NH haar alle kracht en liefde toe voor de komende tijd!

Deel deze wens op: