Ilse de Lange

Ilse de Lange

heeft een carrière opgebouwd die ongekend is voor Nederlandse begrippen. Begonnen als pure countryartieste is ze uitgegroeid tot een allround muzikale ster

Op woensdag 12 oktober, stond Ilse de Lange in het schitterende Tivol Vredenburg in Utrecht en wij waren er ook, met wat ons betreft de ere gast van de avond, Wan-Ho.

Wan-Ho is een grote fan van Ilse de Lange en hij had al kaarten gekocht om samen met een vriend naar het concert te gaan, toen hij plotseling werd opgenomen en het niet meer mogelijk was om zelf te gaan.

Onze wenscoordinator heeft fantastisch werk verricht, en met alle medewerking van Tivoli een prachtige plek voorin de zaal geregeld.

Maar het allergrootste compliment gaat naar Ilse de Lange zelf. Niet alleen voor weer een geweldig optreden maar vooral voor de persoonlijke aandacht die ze gaf aan Wan-Ho. Echt een prachtig gebaar van een geweldige artieste met een groot hart.

De avond van Wan-Ho kon na de omhelzing van Ilse niet meer stuk en hij heeft met volle teugen genoten van een overgetelijk concert.

Deel deze wens op: