Ik word Oma !

Mevrouw Sneek heeft 10 dagen geleden haar eerste achterkleinkind gekregen.
Die zou ze dolgraag nog vast willen houden. Maar als je al 2 jaar een ernstige ziekte onder de leden hebt, waardoor zitten erg onaangenaam is, dan is de WensenAmbulance Noord-Holland voor een reis van 155 km een uitkomst.
Dus ging vrijdag 18 augustus Henriette (medisch begeleidster) met haar twee chauffeurs Peter en René, naar mevrouw Sneek om haar naar haar achterkleinkind te brengen.
Mevrouw Sneek was zeer ontroerd, toen ze eenmaal op de brancard lag: ” ik had het echt nooit kunnen dromen, dat ik dit nog mee zou mogen maken”.
Haar dochter/de kersverse oma ging ook met ons mee. Zij was ook zo blij, dat haar moeder nog haar kleindochter in haar armen kon sluiten.
Bij aankomst stonden de kersverse ouders al buiten.
Mevrouw Sneek. dook gelijk op Annelux. Ze heeft haar een hele poos vastgehouden. En uiteraard werden de 4 generaties op foto’s vastgelegd.
Op de terugreis lag mevrouw te stralen op de brancard.
Weer thuis bij het afscheid was ze ons zeer dankbaar. Ze sloot af met de woorden; ” ik hoop dat er nog veel mensen van de WensAmbulance gebruik mogen maken, met hetzelfde geluksgevoel als ik heb mogen ervaren.
Wat fijn dat ik daaraan, samen met de chauffeurs, heb mogen bijdragen.
Geschreven door Henriëtte.
Deel deze wens op: