Eerst nog naar het Bos !

Henni verblijft in het Hospice en heeft veel pijn. Daarom moet eigenlijk de medicatie worden verhoogd, maar daar word je slaperig van en zover is Hennie nog niet.
Ze wil eerst nog een keer genieten van de natuur. Het bos in met haar grote trots, steun en toeverlaat, dochter Francisca. En dus haalden we Henni en Francisca op deze ochtend op met de Wensen Ambulance met aanhanger, want ook de all terrain brancard moest mee.
Henni wilde niet alleen over de verharde paden, ze wilde echt de natuur in en dat is goed gelukt. We parkeerden de Ambulance bij Johanna’s hof in Castricum en vertrokken vanaf de parkeerplaats direct de onverharde paden op.
In de verte stonden de Schotse Hooglanders rustig te grazen, naast een van de vele vennetjes die in dit schitterende natuurgebied liggen. Henni vond het prachtig, heerlijk om zo in de natuur te zijn. En dan in dit gebied waar ze met haar man en dochter zo vaak door heen gefietst was.
De accu van de all terrain brancard begon signalen te geven dat het tijd werd om terug te keren en dat vond Henni in zoverre o.k. dat we nog wel naar Johanna’s hof zouden gaan. Want daar wilde ze nog even lekker chillen in de schitterende serre met een ijsje.
Prima natuurlijk, dus hebben we daar nog een tijd gezeten en zijn we vervolgens onder het toeziend oog van de geiten en kippen die bij Johanna’s hof lopen, terug gewandeld naar de Ambulance voor de reis terug naar het Hospice.
Henni kroop daar lekker onder dekens, niet alleen maar samen met kleine Bram die natuurlijk als herinnering bij haar achter bleef. En wij…. Wij namen afscheid van twee hele lieve mensen met wie we deze dag mochten doorbrengen.
Deel deze wens op: