Een herinnering voor altijd !

Dat is wat onze cliente haar dochter wilde geven op deze dag.

Geen trip waarbij ze nog een keer iets wilde ondernemen voor haarzelf. Maar een bezoek aan Vedder & Vedder om een uniek sieraad te laten maken voor haar dochter zodat ze, ook als ze er straks niet meer is, toch altijd bij haar zal zijn.

Vedder & Vedeer is een bedrijf gevestigd in Amsterdam, dat gepersonaliseerde sieraden maakt voorzien van een eigen verhaal. Opgericht in 2016 door de tweelingzussen Anne en Esther, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een bekend fenomeen binnen en ver buiten Amsterdam.

Een vingerafdruk verwerkt in een prachitg sieraad voor haar dochter, dat was de wens van onze cliente vandaag. En geholpen door Jesse, die alle tijd nam, is er uiteindelijk iets prachtigs gekozen. En zo zal moeder ook straks altijd dicht bij haar dochter zijn. Het team dat deze wens begeleidde, Ine en Rene, waren ontroerd door het prachtige gebaar.

Na het bezoek aan Vedder & Vedder is er nog een bezoek aan huis gebracht om afscheid te nemen van de poes en nog een keer te genieten van de tuin.

Daarna vertrok de WensenAmbulance weer terug naar het ziekenhuis waar onze cliente terugkeek op een vermoeiende, emtoionele maar prachtige dag. Ook voor haar een onuitwisbare herinnering.

Deel deze wens op: