Dit verzin je niet.

Wat is er mooier als Peruaanse vrouw en getrouwd met een Nederlandse man, je vader te mogen ontvangen, die voor een vakantie van twee weken naar Nederland komt.

De vakantie verloopt echter heel anders dan de bedoeling was. Je vader wordt in die twee weken dat hij hier verblijft ziek. En niet ziek van een griepje, nee hij wordt opgenomen in het ziekenhuis en moet daar in totaal 6 maanden verblijven.

In het ziekenhuis keek meneer, als voetballiefhebber naar alle wedstrijden van Ajax. Hij werd fan van Ajax en hoopte dat hij de mogelijkheid zou krijgen ze ooit nog een keer live te zien spelen. Begin februari mocht meneer het ziekenhuis verlaten, maar moet wachten op een medische vlucht naar huis omdat zijn gezondheid voor zo’n lange vlucht dit nog niet toelaat.

Meneer had echter, als vreemde in dit land, 1 wens en dat was naar een wedstrijd van Ajax. Die club waar hij fan van was geworden.
Op 19 februari is het gelukt.

Onder medische begeleiding van verpleegkundige Ineke en chauffeur Ray, van de WensenAmbulance Noord-Holland en met medewerking van de Ajax foundation, is het gelukt dat meneer samen met zijn dochter de wedstrijd Ajax-Sparta kon bijwonen.

Samen hebben zij genoten van de wedstrijd, waar meneer als fan van Ajax, zijn club zag winnen met 4-0.

Met dank aan de brandweer die meneer van drie hoog met een hoogwerker, vanuit de woning van zijn dochter, naar beneden bracht en weer terug.

Deel deze wens op: