De allerlaatste Race ..

De 41-jarige Marco is autorace liefhebber maar helaas ook zeer ernstig ziek. Zn gestel gaat snel achteruit.
Hij zou nog graag Max Verstappen ontmoeten en op het circuit van Zandvoort nog wat rondjes te rijden.
Dat van Max kon niet geregeld worden maar door een super en snelle samenwerking tussen @circuit Zandvoort, @stichting Groot Hart, @Veluwse Wensambulance en @Wensenambulance Noord-Holland is het rondjes rijden op het circuit snel geregeld.
Vandaag zaterdag 30 maart was het zover. Stichting Groot Hart had 11 (voormalige) hart patiëntjes op bezoek in paddoc (pitbox)14 op het circuit van Zandvoort. Marco mocht daarbij aansluiten. Met alle bezoekers werden er een paar rondjes gereden op het circuit in open raceauto’s. De regen en kou waren geen belemmering voor het plezier.
De Veluwse Wensambulance verzorgden het transport en de medische begeleiding naar Zandvoort. Daar ontvingen Bram en Aaldert ,als gastheren van de WensenAmbulance Noord-Holland en namens het circuit Zandvoort Marco en zijn familie.
Zo heeft ook Marco z’n rondjes kunnen (mee-) rijden en ook een rondleiding volgde nog.
Het gezicht van Marco en zijn familie stond de hele tijd op genieten.
Dankzij de mooie samenwerking van de verschillende (vrijwilligers) organisaties kon de wens van Marco snel gerealiseerd worden.
Helaas is een ontmoeting met Max dan niet gelukt maar Marco had toch een super dag gehad zo vertelde hij ons.
Marco, wij  hebben met veel plezier meegewerkt om jou wens in vervulling te laten gaan en wensen jou en je familie alle sterkte toe voor de komende tijd.
Wij vervullen wensen voor terminale en chronisch zieke mensen. Heeft u ook een wens. Hier vraagt u hem aan: https://www.wensenambulance.nl/wensaanvraag
Deel deze wens op: