Crompouce en Brandweer

Vandaag mochten verpleegkundige Tess en chauffeur Romy (een team van waarschijnlijk de jongste vrijwilligers) samen op pad! Zij hebben Rob opgehaald in Amsterdam Noord en zijn samen met dochter en kleindochter naar het huis van zijn kleinzoon Daniël in Voorburg.
Daniël is het eerste kleinkind van Rob met een eigen huis en heeft dat (met het gereedschap van opa) verbouwd. De wens was dan ook om daar nog 1 keer het verbouwde appartement te bezoeken!
Er was nog 1 probleem, het appartement bevond zich op de eerste verdieping dus met behulp van de Brandweer werd Rob met een hoogwerker met brancard en al naar de 1e verdieping omhoog gebracht.
Opa kon bij kleinzoon lekker op de bank liggen en grapjes maken. Ook was er speciaal makreel gehaald, want opa hield altijd zo van vissen. Verder heeft Rob nog kunnen genieten van een lekker appeltaartje en is er veel gelachen!
De rest van het gezelschap heeft genoten van een lekkere crompouce: die krijgt 4/5 sterren want hij is heel lekker maar niet persé makkelijker te eten dan de authentieke tompouce.
Toen het tijd was om te gaan is de brandweer weer langskomen en lag Rob snel weer op de brancard!
Wij willen @Brandweer Den Haag (Haaglanden) bedanken voor de hulp, zonder jullie hadden we deze wens niet mogelijk kunnen maken!
Eenmaal thuis was Rob blij om weer lekker op bed te liggen! Een leuke, gezellige maar ook zeker vermoeiende dag met veel indrukken!
Deel deze wens op: