Born in the USA

Born in the USA, Glory Days, Dancing in the Dark………..nog een keer meezingen met The Boss.

De vrijwilligers van de WensenAmbulance Noord-Holland, Dirk als chauffeur en Jan als medisch begeleider, gaan op 25 mei 2023 met Anne en zijn vrouw naar het Bruce Springsteen concert in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam.

Vandaag 25 mei is het zover………….Bruce Springsteen en zijn E Street geven in de Amsterdam Johan Cruijff ArenA een concert.

Hier hebben Anne en zijn vrouw Agnes lang naar uitgekeken.
Anne is een groot fan van Bruce en via zijn vrouw Agnes, die deze wens had aangevraagd, heeft de WensenAmbulance Noord-Holland het uitkomen van zijn wens kunnen realiseren.
Vanuit Amsterdam snel naar Bussum. Bij aankomst stond een deel van de familie ons al vol spanning buiten op te wachten.
Een kleinkind gaf opa nog snel een knuffel en wij konden afreizen naar de Johan Cruijff Arena.

Zoals te verwachten bij een concert van de grote Bruce Springsteen waar een slordige 60.000 mensen op af komen liep het verkeer rond de Johan Cruijff helemaal vast.
En nu……Daar kwam onze redder in nood op een politiemotor aangereden. Na onze hulpvraag escorteerde de motoragent van de Amsterdamse politie ons naar het parkeerdek van de Johan Cruijff Arena. Wat een service en wat zijn wij blij dat we nu op tijd bij het concert aanwezig zijn.

Ja, en dan de entree in het stadion! Wow! Prachtige plek op een bordes met co collega’s uit Brabant en Rotterdam en andere rolstoel gebruikers.
Bruce begon met z’n optreden rond 19.40 en speelde met tomeloze energie achter elkaar door. Grote videoschermen zorgden ervoor dat het concert voor iedereen duidelijk zichtbaar was.
Het was duidelijk te zien “Anne genoot!” Samen met z’n vrouw Agnes.

Na twee uurtjes werd Anne moe en gaf aan naar huis te willen, hij had dit toch nog meegemaakt, het was goed zo!
Vanuit de Arena hebben we Anne met de ambulance thuis gebracht. Na nog een kopje koffie te hebben gedronken met Anne en Agnes namen wij afscheid van hen. Als aandenken aan deze mooie avond hebben we Chevy onze muis achtergelaten.

Anne was dankbaar dat hij deze rock legende nog heeft kunnen zien en horen.

…………………………………….. ♫♫ I’ll see you in my dreams ♫♫ ……………………………….

Deel deze wens op: