Bij de bruiloft van je oudste zoon

Wanneer je oudste zoon gaat trouwen ………….

Dan zegt je vader die heel ziek is en in het ziekenhuis verblijft:
” Ik beloof je dat ik er bij ben, wat er ook gebeurt”

Zaterdag 19 november 2022 was de dag dat de oudste zoon van onze wensvrager in het huwelijksbootje ging stappen. Samen met zijn vrouw zat hij al op ons te wachten in het ziekenhuis. Ze vonden het allemaal best een beetje spannend maar gelukkig waren we met 3 vrouw sterk vandaag!

Al snel was meneer op onze brancard geholpen en door de vrijwilligers van de WensenAmbulance voorzien van heerlijk warme dekens. Daar gingen we, onderweg naar Kasteel de Hooge Vuursche.
Wat een prachtige lokatie!

In het kasteel aangekomen hebben we meneer in een rolstoel plaats laten nemen. Hij kon zo bij zijn vrouw zitten om vanaf de eerste rij te kunnen genieten van de trouwceremonie.
Tijdens de ceremonie hielden de vrijwilligers een oogje in het zeil. Na het zeggen van het ja-woord, de kus en een luid applaus werd het toch wel zwaar voor onze client. Hij had enorm uitgekeken naar deze dag maar nu raakt zijn energie op.
Het was genoeg zo.

Onder luid applaus en diverse high fives vertrok onze client met zijn vrouw in de rolstoel weer richting Ambulance en naar het ziekenhuis.

Het bruidspaar kwam beneden nog even afscheid nemen. “Kijk eens pa!” Trots laat zijn zoon zijn ring zien aan zijn vader die daarop zegt; “Ik had het toch beloofd dat ik hierbij zou zijn”
Na een emotioneel afscheid is meneer weer veilig door de vrijwilligers naar het ziekenhuis gebracht waar hij liefdevol door hen werd ingestopt.
Met woorden van dank voor de goede zorgen van de 2 verpleegkundigen en “die kleine” chauffeur voor de fijne rit hebben zij afscheid genomen van elkaar.

Deel deze wens op: