A L S

Sinds 2 jaar kampt Marjan met ALS, wat tot een aantal weken geleden aardig stabiel verliep en genoot zij nog volop van mooie reisjes met de camper, samen met haar echtgenoot.
 
Toen er echter 2 weken geleden een Covid besmettig overheen kwam, heeft Marjan een flinke klap gekregen.
Inmiddels wordt Marjan 24 uur per dag beademd en is een uitje moeilijk te realiseren.
 
Daarom haalden onze vrijwilligers René en Yvonne, Marjan en haar echtgenoot vanmorgen op vanuit de Oostergouw om nog 1 keer de kleinkinderen te zien shinen tijdens de kinderdisco in Centerparcs.
 
Toen wij in Zandvoort arriveerden stonden de kleinkinderen al enthousiast zwaaiend oma op te wachten, samen met hun ouders.
 
De kleinkinderen reden in ware Rangerovers een safaritocht door het park, we maakten een tussenstop bij de kinderboerderij, waar de kleintjes zichtbaar genoten van de aanwezige geitjes.
 
Daarna nog even een pitstop om lekker te klauwteren bij een speeltuin, dat alles onder het toeziend oog van hun trotse oma.
 
Nadat we een hapje en drankje hadden gedaan op het binnenplein en oma haar sondevoeding had toegediend gekregen, was daar dan het moment waarop we hadden gewacht, de kinderdisco!
 
Terwijl oma en haar dochters een traantje wegpinkte, sprongen de kleinkinderen in het rond op de welbekende oorwurmen van het vakantiepark. Daarna werd er nog voorgelezen door Orry en maakten wij ons klaar om weer richting Zaandam te gaan.
 
We danken #CenterparcsZandvoort voor hun gastvrijheid en de aangeboden drankjes/hapjes. Moe maar voldaan brachten wij Marjan terug naar de Oostergouw. Een mooie, geslaagde dag!
 
Deel deze wens op: