AJAX

Als je al jaren een seizoenkaart hebt voor Ajax en niet meer in de gelegenheid bent om zelf te gaan, dan heb je vrienden nodig die de Wensen Ambulance Noord Holland inschakelen om naar de wedstrijd Ajax- AZ te gaan.

Dus gingen Peter(chauffeur) en Cijna( medisch begeleidster) onderweg om Ron en zijn vriendin Do op te halen in de hospice, waar Ron sinds half februari verblijft.
Ron lag in bed met zijn Ajax shirt aan, vlag en sjaal lagen ook al klaar. Ron en Do hadden er zin in.

Zij hebben elkaar via een Facebook site leren en kennen. Waarna ze elkaar in de kroeg in het echt ontmoeten. Bij de vraag of het liefde op het eerste gezicht was, zei Ron van mijn kant niet. Maar Do geeft aan dat ze na die afspraak in de kroeg niet meer van hem af kwam en dat ze daar heel blij om is.

Ajax is hun beider passie. Eenmaal in het stadion, waar we heel erg goed begeleid werden, wordt er volop meegezongen met de muziek die uit de installatie galmt. De wedstrijd was niet zoals er gehoopt was.

Met een 0-0 uitslag. Rond de 80ste minuut was het voor Ron genoeg, hij was moe en wilde graag voor de drukte het stadion verlaten. Bij het weggaan kreeg Ron een enorm applaus van Ajaxfans op de tribune.

Van Ajax zelf kreeg Ron een Ajax bal. Eenmaal terug in de hospice keken we met ons allen terug op een geweldige sfeer in het stadion, een avond om niet te vergeten. Ron en Do bedankten ons voor de geweldige avond, die wij natuurlijk met heel veel liefde hebben vervuld.

Deel deze wens op: